Τι θα συμβεί στο Workplace μου αν δεν πληρώσω το λογαριασμό;

Αν δεν έχετε εξοφλήσει ένα λογαριασμό που εκκρεμεί, μπορεί να μπλοκαριστεί η πρόσβασή σας στο Workplace.
Εξόφληση λογαριασμού με πιστωτική κάρτα
Η πρόσβασή σας στο Workplace μπορεί να μπλοκαριστεί αν δεν έχετε καταχωρήσει έγκυρη πιστωτική κάρτα στην καρτέλα Πληρωμές.
Αν το Workplace σας μπλοκαριστεί εξαιτίας μιας αποτυχημένης πληρωμής με πιστωτική κάρτα, θα εμφανιστεί μια οθόνη από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε το τελευταίο τιμολόγιο και να ενημερώσετε τα στοιχεία πληρωμών.
Οι χρήστες θα ενημερωθούν ότι οι λογαριασμοί τους στο Workplace έχουν μπλοκαριστεί καθώς επιδιώκεται η επίλυση κάποιου προβλήματος. Θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους από το Workplace ακόμα κι όσο παραμένουν μπλοκαρισμένοι οι λογαριασμοί τους.
Εξόφληση λογαριασμού βάσει τιμολογίου
Η πρόσβασή σας στο Workpalce μπορεί να μπλοκαριστεί αν δεν έχετε πληρώσει το τελευταίο τιμολόγιο. Μπορείτε να δείτε τα τιμολόγιά σας από την καρτέλα Πληρωμές στον Πίνακα διαχείρισης.
Αν το Workplace σας μπλοκαριστεί εξαιτίας ανεξόφλητου τιμολογίου, θα εμφανιστεί μια οθόνη στους διαχειριστές συστήματος από την οποία θα μπορούν να κατεβάσουν το τελευταίο τιμολόγιο. Μόλις πληρωθεί το τιμολόγιό σας, οι διαχειριστές μπορούν να στείλουν το αποδεικτικό πληρωμής μέσω email στο ar@fb.com, έτσι ώστε να αποκατασταθεί πιο γρήγορα η πρόσβασή σας στο Workplace.
Οι χρήστες θα ενημερωθούν ότι οι λογαριασμοί τους στο Workplace έχουν μπλοκαριστεί καθώς επιδιώκεται η επίλυση κάποιου προβλήματος. Θα μπορούν να κατεβάσουν τα δεδομένα τους από το Workplace ακόμα κι όσο παραμένουν μπλοκαρισμένοι οι λογαριασμοί τους.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;