Απενεργοποίηση λογαριασμών Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Μόνο οι διαχειριστές με σχετικά δικαιώματα μπορούν να απενεργοποιήσουν λογαριασμούς Workplace. Αν θέλετε να απενεργοποιηθεί ο δικός σας λογαριασμός, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή σας.
Όταν απενεργοποιείτε τον λογαριασμό κάποιου ατόμου στο Workplace:
  • Ο χρήστης δεν θα έχει πρόσβαση στο Workplace και θα αποσυνδεθεί από κάθε περίοδο σύνδεσης. Ο λογαριασμός θα εμφανίζεται ως απενεργοποιημένος στους ενεργούς χρήστες στο Workplace.
  • Το περιεχόμενο που εξαρτάται από τον λογαριασμό δεν θα διαγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιεύσεις, τα σχόλια και τα μηνύματα από τον συγκεκριμένο χρήστη θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα για προβολή στο Workplace μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού του.
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε λογαριασμούς μεμονωμένα ή να απενεργοποιήσετε πολλούς λογαριασμούς ταυτόχρονα.
Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό ενός μεμονωμένου ατόμου στο Workplace:
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού του Workplace.
  2. Πατήστε People Άτομα.
  3. Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα για να βρείτε το άτομο του οποίου τον λογαριασμό θέλετε να απενεργοποιήσετε.
  4. Πατήστε more options στα δεξιά του ονόματος του ατόμου και έπειτα επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  5. Πατήστε Επιβεβαίωση.
Για να απενεργοποιήσετε τους λογαριασμούς πολλών ατόμων στο Workplace:
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού του Workplace.
  2. Πατήστε People Άτομα.
  3. Πατήστε more options πάνω δεξιά και έπειτα επιλέξτε Απενεργοποίηση πολλών προφίλ.
  4. Πατήστε Λήψη προτύπου, για να κατεβάσετε ένα αρχείο CSV.
  5. Ανοίξτε το αρχείο και προσθέστε τη διεύθυνση email, τον αριθμό κινητού ή το αναγνωριστικό υπαλλήλου των λογαριασμών που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Όταν τελειώσετε, αποθηκεύστε το αρχείο.
  6. Επιστρέψτε στο Workplace, πατήστε Ανέβασμα CSV και επιλέξτε το αρχείο.
  7. Πραγματοποιήστε τυχόν αλλαγές ή διορθώστε σφάλματα που απαιτούν την προσοχή σας και πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
Πόσο διαρκεί η διαδικασία απενεργοποίησης;
Infographic showing that it takes 5 days for a deactivated user to be removed from Workplace.
The number 1 in a greyed out circle.Ο διαχειριστής απενεργοποιεί έναν λογαριασμό.
The number 2 in a greyed out circle.Η απενεργοποίηση εφαρμόζεται μετά από 24 ώρες.
The number 3 in a greyed out circle.Ξεκινά η διαδικασία διαγραφής.
The number 4 in a greyed out circle.Περνούν 4 ημέρες.
The number 5 in a greyed out circle.Μετά από 4 ημέρες, οι συμμετοχές σε ομάδες αφαιρούνται αυτόματα, χωρίς δυνατότητα επαναφοράς.
The number 6 in a greyed out circle.Ο λογαριασμός έχει απενεργοποιηθεί.
Διαγραφή του λογαριασμού κάποιου στο Workplace
Αφού απενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Workplace, μπορείτε να θέλετε επίσης να τον διαγράψετε.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι