Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το λογαριασμό κάποιου στο Workplace;

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Essential και του Workplace Advanced. Για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό κάποιου στο Workplace, πρέπει να είστε διαχειριστής και να έχετε συνδεθεί στο Workplace από τον υπολογιστή σας.
Αν κάποιος φύγει από την εταιρεία σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό του για να αποτρέψετε την πρόσβασή του στο Workplace. Οι δημοσιεύσεις, τα σχόλια και τα μηνύματα που έκανε το συγκεκριμένο άτομο πριν απενεργοποιήσετε το λογαριασμό του θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.
Για να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό κάποιου στο Workplace:
  1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στο Workplace.
  2. Πατήστε Άτομα.
  3. Πατήστε δίπλα στο άτομο του οποίου το λογαριασμό θέλετε να απενεργοποιήσετε και επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού.
  4. Πατήστε Επιβεβαίωση.
Σημείωση: Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί δεν αφαιρούνται αμέσως από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Αφαιρούνται αυτόματα μετά από 4 ημέρες. Σε περίπτωση που ο απενεργοποιημένος λογαριασμός ενεργοποιηθεί ξανά εντός 4 ημερών, θα συνεχίσει να είναι κανονικά μέλος στις ομάδες και στις συνομιλίες στις οποίες συμμετείχε. Μετά τις 4 ημέρες, δεν μπορεί να αποκατασταθεί η συμμετοχή σε ομάδες και συνομιλίες.
Έχετε υπόψη ότι μπορεί να χρειαστούν έως 24 ώρες για να ολοκληρωθεί η απενεργοποίηση του λογαριασμού ενός χρήστη. Η απενεργοποίηση του λογαριασμού ενός χρήστη στο Workplace τον αποσυνδέει από κάθε περίοδο σύνδεσης στο Workplace και δεν του επιτρέπει την πρόσβαση σε αυτό.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;