Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό κάποιου στο Workplace;

Οι διαχειριστές συστήματος του Workplace μπορούν να διαγράψουν μόνο λογαριασμούς που είτε δεν έχουν κατοχυρωθεί ποτέ είτε είναι απενεργοποιημένοι μια δεδομένη στιγμή. Οι διαχειριστές πρέπει να περιμένουν 24 ώρες από τη στιγμή που θα κάνουν επαναφορά του κωδικού πρόσβασης, προκειμένου να διαγράψουν έναν κατοχυρωμένο χρήστη. Αν θέλετε να αφαιρέσετε την πρόσβαση σε έναν λογαριασμό χρήστη, αλλά δεν θέλετε να διαγράψετε τα δεδομένα του, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό, όχι να τον διαγράψετε.
Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε έναν λογαριασμό χρήστη
Αν διαγράψετε τον λογαριασμό ενός χρήστη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
  • Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
  • Ο χρήστης δεν θα μπορεί πλέον να συνδεθεί στο Workplace.
  • Δεν θα βλέπετε το άτομο αυτό στην ενότητα Άτομα του Πίνακα διαχείρισης.
  • Θα διαγραφούν μόνιμα οι δημοσιεύσεις, τα σχόλια και τα μηνύματα του χρήστη.
  • Οι συνάδελφοί σας δεν θα μπορούν να δουν τον λογαριασμό στο Workplace.
  • Μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 90 ημέρες για να διαγραφούν όλες οι αλληλεπιδράσεις του χρήστη.
  • Θα διαγραφεί, επίσης, οποιοδήποτε περιεχόμενο από άλλους χρήστες το οποίο εξαρτάται από το περιεχόμενο των διαγραμμένων χρηστών (παράδειγμα: σχόλια στις δημοσιεύσεις των διαγραμμένων χρηστών).
  • Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Workplace δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτές.
  • Κάποια από τα πράγματα που κάνουν οι χρήστες στο Workplace δεν αποθηκεύονται στους λογαριασμούς τους. Για παράδειγμα, κάποιος συνάδελφος μπορεί να έχει ακόμα μηνύματα από έναν διαγραμμένο λογαριασμό ακόμα και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού.
  • Ο χρήστης θα αφαιρεθεί από τις ομάδες και θα χάσει τα δικαιώματα που είχε ως διαχειριστής. Σημειώστε ότι, αν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό του χρήστη εντός 14 ημερών από τη διαγραφή του, θα αποκτήσει ξανά τα δικαιώματα διαχειριστή.
Διαγραφή λογαριασμού
Για να διαγράψετε τον λογαριασμό Workplace ενός υπαλλήλου που έχετε απενεργοποιήσει:
  1. Από τις Ενημερώσεις, πατήστε Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού.
  2. Πατήστε Χρήστες
  3. Πατήστε δίπλα στο όνομα του υπαλλήλου με τον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε.
  4. Πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.
  5. Πατήστε Επιβεβαίωση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;