Λειτουργίες ομάδων

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ομάδα σας προσαρμόζοντας τις δυνατότητές της. Μάθετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις απορρήτου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην ομάδα σας στο Workplace ή ρυθμίστε μια προσαρμοσμένη ροή.

Υπάρχουν τρεις επιλογές απορρήτου για τις ομάδες: ανοιχτή, κλειστή και μυστική. Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε ποιοι μπορούν να γίνουν μέλη σε αυτές τις ομάδες, καθώς και τι βλέπουν γι' αυτές τις ομάδες οι άλλοι.
ΑνοιχτήΚλειστήΜυστική
Ποιος μπορεί να γίνει μέλος;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σας μπορεί να γίνει μέλος, καθώς και να προστεθεί ή να προσκληθεί από άλλο μέλοςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σας μπορεί να ζητήσει να γίνει μέλος, καθώς και να προστεθεί ή να προσκληθεί από άλλο μέλοςΟποιοσδήποτε, αλλά θα πρέπει να προστεθεί ή να προσκληθεί από άλλο μέλος
Ποιος μπορεί να δει το όνομα της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΤωρινά και παλιά μέλη
Ποιος μπορεί να δει τα άλλα μέλη της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΜόνο τα υπάρχοντα μέλη
Ποιος μπορεί να δει την περιγραφή της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΤωρινά και παλιά μέλη
Ποιος μπορεί να δει τις ετικέτες της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΤωρινά και παλιά μέλη
Ποιος μπορεί να δει τι δημοσιεύουν τα μέλη της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΜόνο τα υπάρχοντα μέληΜόνο τα υπάρχοντα μέλη
Ποιος μπορεί να βρει την ομάδα στην αναζήτηση;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΟποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΤωρινά και παλιά μέλη
Ποιος μπορεί να δει εκδηλώσεις της ομάδας;Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΜόνο τα υπάρχοντα μέληΜόνο τα υπάρχοντα μέλη
Ποιος μπορεί να δει ανακοινώσεις για την ομάδα στο Workplace (π.χ. στις Ενημερώσεις και στην αναζήτηση);Οποιοσδήποτε από την εταιρεία σαςΜόνο τα υπάρχοντα μέληΜόνο τα υπάρχοντα μέλη
Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε το Workplace Advanced, οι διαχειριστές της κοινότητας έχουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στο Workplace, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών ομάδων.
Μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση ομάδων στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι καρφιτσωμένες ομάδες είναι αυτές που θέλετε να έχετε σε προτεραιότητα. Θα εμφανίζονται κάτω από τις Συντομεύσεις στο αριστερό παράθυρο.
Για να καρφιτσώσετε μια ομάδα:
 1. Πηγαίνετε στην ομάδα και πατήστε πάνω δεξιά.
 2. Πατήστε Καρφίτσωμα ομάδας.
 3. Επιλέξτε Ενεργοποίηση για να καρφιτσώσετε την ομάδα στις Συντομεύσεις. Θα έχετε επίσης την επιλογή να καρφιτσώσετε την ομαδική συνομιλία στην κορυφή των εισερχομένων.
Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο διαχείρισης ομάδων στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Κατά τη δημιουργία μιας ομάδας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αυτόματα μια ομαδική συνομιλία.
Όσοι γίνονται μέλη της ομάδας σας ή προστίθενται σε αυτήν, γίνονται και μέλη της συνδεδεμένης συνομιλίας. Όταν ένα μέλος αποχωρεί από την ομάδα, αποχωρεί και από τη συνομιλία. Αν όμως κάποιος αποχωρήσει από τη συνομιλία, δεν αποχωρεί και από την ομάδα.
Η ομάδα σας θα πρέπει να έχει λιγότερα από 250 μέλη για να δημιουργήσετε μια συνδεδεμένη συνομιλία. Οι ομάδες εκχωρούνται σε ένα σύνολο ατόμων και ομάδες με κανόνες για αυτόματη έγκριση νέων μελών δεν επιτρέπεται να έχουν συνδεδεμένες συνομιλίες. Ως διαχειριστής ομάδας μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη συνομιλία ανά πάσα στιγμή.
Αν δεν δημιουργήσατε μια συνομιλία όταν δημιουργήσατε για πρώτη φορά την ομάδα σας, μπορείτε να προσθέσετε μία από τις επιλογές διαχείρισης.
Για να προσθέσετε μια συνομιλία για την ομάδα σας:
 1. Πατήστε κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου της ομάδας.
 2. Πατήστε Επιλογές διαχείρισης.
 3. Δίπλα στη Συνομιλία, πατήστε .
 4. Πατήστε Προσθήκη συνομιλίας και έπειτα Ενεργοποίηση.
Για να συνδέσετε μια υπάρχουσα συνομιλία με την ομάδα σας:
 1. Πατήστε κάτω από τη φωτογραφία εξωφύλλου της ομάδας.
 2. Πατήστε Επιλογές διαχείρισης.
 3. Δίπλα στη Συνομιλία, πατήστε .
 4. Πατήστε Σύνδεση υπάρχουσας συνομιλίας.
 5. Επιλέξτε τη συνομιλία που θέλετε να συνδέσετε και πατήστε Συνέχεια.
Όταν συνδέετε μια υπάρχουσα συνομιλία με την ομάδα σας, συνδυάζετε αυτόματα τα μέλη. Όλα τα μέλη της ομάδας σας προστίθενται στη συνομιλία και όλα τα μέλη της συνομιλίας προστίθενται στην ομάδα σας.
Για να αποσυνδέσετε μια συνομιλία από την ομάδα σας
 1. Από την αρχική σελίδα του Workplace, πηγαίνετε στην ομάδα από την οποία θέλετε να αφαιρέσετε τη συνδεδεμένη συνομιλία. Μπορείτε να τη βρείτε αναζητώντας το όνομα της ομάδας στο αριστερό παράθυρο.
 2. Πατήστε πάνω δεξιά στην ομάδα και έπειτα πατήστε Επιλογές διαχείρισης.
 3. Πατήστε δίπλα στην επιλογή Συνομιλία.
 4. Πατήστε Αφαίρεση συνομιλίας και επιβεβαιώστε πατώντας Αποσύνδεση.
Η συνομιλία δεν θα συσχετίζεται πλέον με την ομάδα σας. Τα μέλη θα εξακολουθούν να μπορούν να βρουν τη συνομιλία και να στείλουν νέα μηνύματα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Η "Εκπαίδευση" είναι μια λειτουργία στο Workplace που σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε σχετικές εκπαιδευτικές δημοσιεύσεις σε μια ομάδα και να τις τοποθετείτε σε ενότητες. Οι ενότητες αυτές αντιστοιχούν σε διάφορα θέματα που μπορείτε να δημιουργήσετε για τη συγκέντρωση δημοσιεύσεων όπως εκπαιδευτικού υλικού, εκπαιδευτικών πληροφοριών και πόρων ανάπτυξης.
Για να βρείτε τη λειτουργία "Εκπαίδευση" πηγαίνετε στην ομάδα σας και πατήστε "Περισσότερα". Μόνο ο διαχειριστής της ομάδας μπορεί να δημιουργήσει και να επεξεργαστεί εκπαιδευτικές ενότητες.
Δημιουργία ενοτήτων
 1. Πηγαίνετε στην ομάδα για την οποία θέλετε να δημιουργήσετε μια ενότητα.
 2. Πατήστε Περισσότερα και έπειτα Εκπαίδευση.
 3. Πατήστε Δημιουργία ενότητας και προσθέστε έναν τίτλο και μια προαιρετική περιγραφή.
 4. Πατήστε Αποθήκευση.
Διαχείριση εκπαιδευτικών ενοτήτων
Για να προσθέσετε μια υπάρχουσα δημοσίευση σε μια εκπαιδευτική ενότητα:
 1. Βρείτε τη δημοσίευση που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε .
 2. Πατήστε Προσθήκη δημοσίευσης στην ενότητα και επιλέξτε την ενότητα στην οποία θέλετε να προσθέσετε τη δημοσίευση.
 3. Προσθέστε έναν τίτλο στη δημοσίευση και πατήστε Αποθήκευση.
Για να διαγράψετε μια δημοσίευση από μια εκπαιδευτική ενότητα:
 1. Πηγαίνετε στην ενότητα από την οποία θέλετε να διαγράψετε τη δημοσίευση.
 2. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση και έπειτα πατήστε Αφαίρεση δημοσίευσης.
 3. Πατήστε Αφαίρεση από την ενότητα ή Αφαίρεση από την ομάδα.
Για να διαγράψετε μια εκπαιδευτική ενότητα:
 1. Πηγαίνετε στην ομάδα από την οποία θέλετε να διαγράψετε μια ενότητα και πατήστε Περισσότερα και έπειτα Εκπαίδευση.
 2. Πατήστε δίπλα στο όνομα της ενότητας και έπειτα πατήστε Αφαίρεση ενότητας.
 3. Πατήστε Αφαίρεση ενότητας για επιβεβαίωση
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν τις εκπαιδευτικές ενότητες για να δημιουργούν κουίζ για τα μέλη της ομάδας τους, ώστε τα μέλη να μπορούν να εξετάζονται μόνα τους. Μάθετε περισσότερα για τη λειτουργία εκπαίδευσης στο Workplace και πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκπαιδευτική ενότητα.
Για να δημιουργήσετε ένα κουίζ:
 1. Στην Εκπαίδευση, πατήστε για να ανοίξετε την ενότητα.
 2. Πατήστε Δημιουργία κουίζ.
 3. Μπορείτε να δημιουργήσετε ερωτήσεις με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής.
 4. Για κάθε ερώτηση θα πρέπει να μαρκάρετε τη σωστή απάντηση, και υπάρχει επιλογή να προσθέσετε μια σύντομη επεξήγηση. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη σειρά των ερωτήσεων.
 5. Πατήστε Τέλος.
Μόλις δημιουργηθεί το κουίζ θα εμφανιστεί στην κορυφή της σελίδας των ενοτήτων. Όταν τα μέλη της ομάδας ολοκληρώσουν το κουίζ μπορούν να επιλέξουν να δουν τις απαντήσεις ή να ξανακάνουν του κουίζ.
Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να ελέγξουν την ολοκλήρωση της ενότητας από το σύνολο της ομάδας, καθώς και τις σχετικές ατομικές επιδόσεις των μελών.
Για να ελέγξετε την πρόοδο στην ενότητα:
 1. Πατήστε πάνω δεξιά στην ομάδα και έπειτα επιλέξτε Επιλογές διαχείρισης.
 2. Κάτω αριστερά στα Στατιστικά πατήστε Εκπαίδευση.
 3. Μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία με βάση τις ολοκληρωμένες ενότητες και δημοσιεύσεις.
 4. Βρείτε κάποιο μέλος στο πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε την ατομική του πρόοδο στις ενότητες.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Τα θέματα χρησιμοποιούνται για την ομαδοποίηση δημοσιεύσεων που είναι συναφείς μεταξύ τους. Έτσι, το περιεχόμενο διατηρείται οργανωμένο στις ομάδες και τα μέλη της ομάδας σας μπορούν να βρίσκουν ευκολότερα συναφείς δημοσιεύσεις από όλο τον οργανισμό σας.
Οι διαχειριστές δεν μπορούν να επεξεργαστούν ή να αφαιρέσουν θέματα που έχουν συμπεριληφθεί από τον αρχικό συντάκτη της δημοσίευσης. Τα θέματα που προστίθενται από έναν διαχειριστή έχουν την επισήμανση Προστέθηκαν από την ομάδα διαχείρισης.
Για να προσθέσετε ή να επεξεργαστείτε θέματα διαχειριστή στη δημοσίευση κάποιου άλλου χρήστη:
 1. Πηγαίνετε στη δημοσίευσή σας και πατήστε στην πάνω δεξιά γωνία.
 2. Πατήστε Επεξεργασία θεμάτων δημοσίευσης.
 3. Επιλέξτε ένα υπάρχον θέμα από την ομάδα σας ή δημιουργήστε ένα νέο.
 4. Μπορείτε να αφαιρέσετε τα θέματα διαχειριστή πατώντας .
 5. Πατήστε Αποθήκευση όταν είστε ευχαριστημένοι με την επιλογή σας.
Οι διαχειριστές ομάδας μπορούν επίσης να καρφιτσώσουν θέματα. Τα καρφιτσωμένα θέματα θα εμφανίζονται στην κορυφή της ενότητας θεμάτων και θα προτείνονται πρώτα στους χρήστες που γράφουν μια δημοσίευση στην ομάδα.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Ροές
Αν είστε διαχειριστής ομάδας του Workplace, μπορείτε να γραφτείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από διάφορους εκδότες στον τομέα των media. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ροές από οποιαδήποτε υπηρεσία παρέχει υποστήριξη για RSS ή Atom.
Κάθε φορά που ο εκδότης δημοσιεύει νέο περιεχόμενο ή εμφανίζεται μια νέα καταχώρηση στη ροή RSS/Atom, το περιεχόμενο θα δημοσιεύεται στην ομάδα σας στο Workplace.
Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ομάδες του Workplace για να ενημερώνεστε για όσα συμβαίνουν στον κλάδο σας ή στην οικονομία γενικότερα. Αν ρυθμίσετε προσαρμοσμένες ροές, μπορείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις από άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα ροές εκδηλώσεων του κλάδου, ενημερώσεις από το ιστολόγιο της εταιρείας σας ή ακόμα και ειδοποιήσεις από το εργαλείο ανάπτυξης της ομάδας προγραμματισμού σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Εκτός του ότι μπορείτε να γραφτείτε σε ροές περιεχομένου από έναν από τους εκδότες στον τομέα των media που περιλαμβάνονται στον κατάλογό μας, μπορείτε να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή από οποιοδήποτε εργαλείο ή υπηρεσία υποστηρίζει RSS ή Atom.
Για να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή:
 1. Από τον υπολογιστή σας, πατήστε Περισσότερα και έπειτα Ενσωματώσεις στην ομάδα στην οποία είστε διαχειριστής.
 2. Στην ενότητα "Προσθήκη προσαρμοσμένης ροής RSS", πατήστε Προσθήκη ροής.
 3. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL της ροής στο πλαίσιο Διεύθυνση URL ροής.
 4. Το Workplace θα επαληθεύσει τη ροή και θα εμφανίσει τις πρόσφατες καταχωρήσεις σε προεπισκόπηση.
 5. Πατήστε Δημιουργία.
 6. Η ομάδα σας έχει πλέον γραφτεί στη ροή RSS ή Atom. Όταν θα εμφανίζονται νέες καταχωρήσεις στη συγκεκριμένη ροή, το Workplace θα δημιουργεί νέες δημοσιεύσεις στην ομάδα σας εντός πέντε λεπτών περίπου.
Σημείωση: Μόνο οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να ρυθμίζουν προσαρμοσμένες ροές για τις ομάδες τους.
Μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε περιεχόμενο από προσαρμοσμένη ροή RSS στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace υποστηρίζει την εγγραφή μόνο σε ροές RSS ή Atom που είναι διαθέσιμες για τους διακομιστές μας στο δημόσιο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, αν η ροή στην οποία προσπαθείτε να γραφτείτε βρίσκεται πίσω από τείχος προστασίας, το Workplace μπορεί να μην έχει δυνατότητα πρόσβασης και εγγραφής στη ροή.
Σε αυτή την περίπτωση, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο της υπηρεσίας ή τον διαχειριστή IT, ο οποίος ενδεχομένως να μπορεί να προτείνει λύσεις ώστε οι ροές RSS ή Atom να γίνουν προσβάσιμες για τους διακομιστές του Workplace. Για παράδειγμα, ο πάροχος ή ο διαχειριστής ίσως να μπορεί να σας δώσει πρόσβαση στις ροές παρέχοντας μια διεύθυνση URL για τη ροή που περιλαμβάνει μια παράμετρο με διακριτικό πρόσβασης.
Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace ελέγχει για ενημερώσεις στις προσαρμοσμένες ροές κάθε πέντε λεπτά περίπου.
Αν βρει μια νέα δημοσίευση σε μια ροή RSS ή Atom, τη δημοσιεύει στην ομάδα σας. Η ώρα ανάρτησης της δημοσίευσης θα είναι η ώρα που εμφανίζεται στη ροή RSS/Atom (αν υπάρχει) και όχι η ώρα κατά την οποία το Workplace εντόπισε τη νέα δημοσίευση.
Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace σάς δίνει τη δυνατότητα να γραφτείτε στις ροές διαφόρων εκδοτών στον τομέα των media. Κάθε φορά που δημοσιεύουν νέο περιεχόμενο αυτοί οι εκδότες, το περιεχόμενο θα κοινοποιείται στην ομάδα για την οποία έχει ρυθμιστεί η αντίστοιχη ροή.
Για να γραφτείτε προκειμένου να λαμβάνετε περιεχόμενο από έναν εκδότη στον τομέα των media:
 1. Από τον υπολογιστή σας, πατήστε Περισσότερα και έπειτα Ενσωματώσεις στην ομάδα στην οποία είστε διαχειριστής.
 2. Πατήστε το λογότυπο του εκδότη στη ροή του οποίου θέλετε να γραφτείτε.
 3. Οι περισσότεροι εκδότες στον τομέα των media παρέχουν πολλές διαφορετικές ροές. Επιλέξτε τις ροές στις οποίες θέλετε να γραφτείτε. Μπορείτε να επιλέξετε πολλές ροές ταυτόχρονα.
 4. Πατήστε Προσθήκη.
 5. Η ομάδα σας έχει πλέον γραφτεί στη ροή του εκδότη στον τομέα των media. Κάθε φορά που δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο, το Workplace θα το κοινοποιεί στην ομάδα σας εντός πέντε λεπτών περίπου.
Σημείωση: Μόνο οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να ρυθμίζουν ροές για τις ομάδες τους.
Μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας σε περιεχόμενο από εκδότες στον τομέα των media στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας για περιεχόμενο από έναν εκδότη ή μια προσαρμοσμένη ροή RSS:
 1. Από τον υπολογιστή σας, πατήστε Περισσότερα και έπειτα Ενσωματώσεις στην ομάδα στην οποία είστε διαχειριστής. Θα δείτε την ενότητα Ενεργοποιημένες ενσωματώσεις, η οποία περιλαμβάνει τις ροές στις οποίες έχει γραφτεί η ομάδα.
 2. Πατήστε τη ροή από την οποία θέλετε να ξεγραφτείτε. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου.
 3. Από αυτό το παράθυρο, πατήστε Αφαίρεση. Πατήστε Αφαίρεση ξανά για επιβεβαίωση.
Σημείωση:
 • Αν ξεγραφτείτε από μια ροή, αυτό σημαίνει μόνο ότι παύουν να κοινοποιούνται νέες δημοσιεύσεις στην ομάδα. Οι δημοσιεύσεις που είχαν κοινοποιηθεί πριν καταργήσετε την εγγραφή στη ροή θα παραμείνουν στην ομάδα.
 • Μόνο οι διαχειριστές ομάδων στο Workplace έχουν δικαίωμα εγγραφής και κατάργησης εγγραφής για περιεχόμενο από εκδότες στον τομέα των media ή προσαρμοσμένες ροές RSS.
Μάθετε περισσότερα για τις ροές.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το Workplace ίσως να μην μπορεί να επαληθεύσει μια ροή:
 • Η ροή μπορεί να μην έχει σωστή μορφή. Μπορείτε να ελέγξετε αν μια ροή RSS έχει σωστή μορφή χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Feed Validation Service της W3C: https://validator.w3.org/feed/
 • Οι διακομιστές του Workplace μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στη ροή. Για παράδειγμα, η διεύθυνση URL που προσθέσατε μπορεί να βρίσκεται σε διακομιστή με τείχος προστασίας. Το Workplace υποστηρίζει την εγγραφή μόνο σε ροές RSS που είναι προσβάσιμες για τους διακομιστές μας.
Λάβετε υπόψη ότι το Workplace υποστηρίζει την εγγραφή σε ροές RSS μόνο αφού επαληθευτούν.
Μάθετε περισσότερα για την εγγραφή σε μια ροή που προστατεύεται με τείχος προστασίας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Ναι. Το Workplace υποστηρίζει την εγγραφή σε ροές RSS και Atom.
Μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε μια προσαρμοσμένη ροή στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αρχεία και φωτογραφίες
Για να συνδέσετε ένα φάκελο από μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud με μια ομάδα, πρέπει να είστε διαχειριστής της ομάδας στο Workplace και να έχετε συνδεθεί στο Workplace από υπολογιστή.
 1. Πατήστε Περισσότερα > Ενσωματώσεις μέσα από την ομάδα σας.
 2. Επιλέξτε την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud που περιέχει το φάκελο που θέλετε να συνδέσετε με την ομάδα σας στο Workplace.
 3. Σημείωση: Αν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Workplace Advanced, θα βλέπετε μόνο τις υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud που έχει ενεργοποιήσει ο διαχειριστής σας στο Workplace.
 4. Αν δεν έχετε συνδέσει ήδη το λογαριασμό σας με την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, θα σας ζητηθεί να το κάνετε. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου που σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στους φακέλους σας στην υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud.
 5. Πηγαίνετε στο φάκελο που θέλετε να συνδέσετε με την ομάδα σας στο Workplace. Μόλις τελειώσετε, πατήστε Επιλογή.
 6. Στο παράθυρο διαλόγου "Σύνδεση φακέλου", πατήστε Σύνδεση φακέλου.
 7. Θα μεταφερθείτε στην καρτέλα Αρχεία της ομάδας σας, όπου θα δείτε τον συνδεδεμένο φάκελο και όλα τα αρχεία που περιέχει.
Σημειώστε ότι με αυτή τη διαδικασία, ο σύνδεσμος που οδηγεί στο φάκελο καρφιτσώνεται στην κορυφή της ομάδας, ενώ η συζήτηση καρφιτσώνεται στα δεξιά της ομάδας. Δεν παραχωρείται στα τρέχοντα και μελλοντικά μέλη της ομάδας πρόσβαση στο φάκελο. Θα πρέπει να προσθέτετε μη αυτόματα τα νέα μέλη απευθείας στο φάκελο από την υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, προκειμένου να τους δώσετε πρόσβαση στο φάκελο.
Ανέβασμα αρχείων από το Microsoft Sharepoint και το OneDrive στον Internet Explorer και το Microsoft Edge
Για να ανεβάσετε αρχεία από το Microsoft Sharepoint και το OneDrive στον Internet Explorer και το Microsoft Edge, θα πρέπει να προσθέσετε τον τομέα του Sharepoint στις αξιόπιστες τοποθεσίες λόγω των ρυθμίσεων ασφάλειας και απορρήτου που ρυθμίζουν τις περιορισμένες τοποθεσίες στο πρόγραμμα περιήγησης και μπλοκάρουν τη δυνατότητα ανεβάσματος αρχείων.
Μπορείτε να κάνετε διαθέσιμη αυτή την αλλαγή για όλη την κοινότητά σας από την Επεξεργασία διαχείρισης πολιτικής ομάδας όπως προτείνεται από τη Microsoft.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Για να δημιουργήσετε ένα έγγραφο ομάδας:
 1. Πηγαίνετε στην ομάδα σας και πατήστε Δημιουργία εγγράφου.
 2. Ορίστε έναν τίτλο για το έγγραφό σας. Καθώς γράφετε το έγγραφο, μπορείτε να το διαμορφώσετε πατώντας .
 3. Πατήστε Αποθήκευση.
 4. Για να κλείσετε το έγγραφο, πατήστε το x πάνω δεξιά.
Να θυμάστε ότι όλα τα μέλη μιας ομάδας μπορούν να δουν τα έγγραφα της ομάδας. Μπορείτε να εμποδίσετε την επεξεργασία ενός εγγράφου από άλλα μέλη της ομάδας πηγαίνοντας στο κάτω μέρος και αποεπιλέγοντας τη ρύθμιση Να επιτρέπεται σε μέλη της ομάδας να επεξεργάζονται αυτό το έγγραφο.
Σημείωση: Μπορείτε να δείτε όλα τα αποθηκευμένα έγγραφα ομάδας που δεν έχετε δημοσιεύσει ακόμα πατώντας Αρχεία στο πάνω μέρος της ομάδας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Συνδεδεμένες ομάδες
Οι συνδεδεμένες ομάδες αποτελούν μια προτεινόμενη λίστα ομάδων που έχουν επιλεχθεί από έναν διαχειριστή ομάδας. Για να δείτε τη λίστα με τις προτεινόμενες ομάδες, πηγαίνετε στην ομάδα σας, πατήστε Περισσότερα και έπειτα πατήστε Πληροφορίες.
Για να προτείνετε μια ομάδα:
 1. Από την ομάδα σας, πατήστε Three dots πάνω δεξιά.
 2. Πατήστε Επιλογές διαχείρισης.
 3. Πηγαίνετε προς τα κάτω και πατήστε δίπλα στις Προτεινόμενες ομάδες.
 4. Επιλέξτε την προτεινόμενη ομάδα και πατήστε Πρόταση.
 5. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο διαχείρισης ομάδων στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Όχι. Τα μέλη μπορούν να ζητήσουν να μπουν σε οποιαδήποτε προτεινόμενη ομάδα στην οποία δεν ανήκουν, όπως θα έκαναν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Οι συνδεδεμένες ομάδες αποτελούν μια προτεινόμενη λίστα ομάδων που έχουν επιλεχθεί από ένα διαχειριστή ομάδας. Για να δείτε τη λίστα με τις προτεινόμενες ομάδες, πηγαίνετε στην ομάδα σας και πατήστε Περισσότερα και έπειτα πατήστε Πληροφορίες.
Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο διαχείρισης ομάδων στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Όχι, η δημοσίευση θα υπάρχει μόνο στην ομάδα όπου δημοσιεύθηκε.
Οι συνδεδεμένες ομάδες αποτελούν μια προτεινόμενη λίστα ομάδων που έχουν επιλεχθεί από έναν διαχειριστή ομάδας. Για να δείτε τη λίστα με τις προτεινόμενες ομάδες, πηγαίνετε στην ομάδα σας και πατήστε Περισσότερα και έπειτα πατήστε Πληροφορίες.
Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο διαχείρισης ομάδων στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;