Διαμόρφωση του Workplace σας

Μάθετε περισσότερα για τις βασικές ρυθμίσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ετοιμάσετε το Workplace για τον οργανισμό σας. Όταν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να προσκαλείτε συναδέλφους, δείτε τους οδηγούς μας για τη διαχείριση των λογαριασμών των υπαλλήλων.

Για να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης στο Workplace, σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση ενός από τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Όνομα και λογότυπο
Αν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Workplace και είστε διαχειριστής της κοινότητάς της, μπορείτε να προσαρμόσετε το προφίλ της κοινότητας πηγαίνοντας στον Πίνακα διαχείρισης από τον υπολογιστή σας και επιλέγοντας Ρυθμίσεις στα αριστερά. Από εκεί μπορείτε να κάνετε τα εξής:
 • Να αλλάξετε το όνομα της εταιρείας σας
 • Να ενημερώσετε το λογότυπο της εταιρείας σας
 • Να ορίσετε τους Όρους χρήσης της εταιρείας
 • Να καθορίσετε το πρόγραμμά σας στο Workplace
 • Τομείς
  Αν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί το Workplace και εσείς έχετε ρόλο διαχειριστή, μπορείτε να προσθέσετε και να επαληθεύσετε τους τομείς σας επιλέγοντας Τομείς email από τις Ρυθμίσεις στον Πίνακα διαχείρισης. Μάθετε περισσότερα για την επαλήθευση του τομέα σας.
  Ομάδες
  Μπορείτε να προσθέσετε μια φωτογραφία εξωφύλλου σε μια ομάδα ή να την αλλάξετε. Μάθετε περισσότερα για τις ομάδες στο Workplace.
  Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
  Για να αλλάξετε το λογότυπο της εταιρείας σας:
  1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης πάνω αριστερά στο Workplace.
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  3. Πηγαίνετε στην ενότητα Λογότυπο εταιρείας και πατήστε Αλλαγή.
  4. Επιλέξτε το αρχείο σας.
  5. Επεξεργαστείτε το λογότυπο και έπειτα πατήστε Αποθήκευση.
  Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
  Οι εικόνες των λογότυπων στο Workplace πρέπει να έχουν διαστάσεις τουλάχιστον 495 x 234 pixel. Οι διαστάσεις αυτές εξασφαλίζουν ότι η εικόνα θα χωράει στο παρεχόμενο πρότυπο για τα λογότυπα.
  Οι εικόνες με διαστάσεις πάνω από 495 x 234 pixel σμικρύνονται προκειμένου να χωρέσουν στο πρότυπο.
  Υποστηρίζονται οι παρακάτω μορφές:
   .PNG (με ή χωρίς φόντο)
   .JPG
  Λάβετε υπόψη ότι δεν υποστηρίζονται κινούμενες μορφές (π.χ. .GIF) και ότι τα σχετικά αρχεία πρέπει να έχουν αποθηκευθεί με βάση το χρωματικό μοντέλο RGB. Αν ανεβάσετε ένα λογότυπο που έχει αποθηκευθεί με βάση το μοντέλο CMYK, τα χρώματα μπορεί να εμφανίζονται διαφορετικά σε σχέση με την προεπισκόπηση του αρχικού αρχείου.
  Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
  Με τις ρυθμίσεις γλώσσας μπορείτε να αλλάξετε τις γλώσσες που βλέπετε στο Workplace.
  Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γλώσσας:
  Στις Ενημερώσεις, πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά και έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις > Γλώσσα και περιοχή.
  Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε σε ποια γλώσσα θέλετε να χρησιμοποιείτε το Workplace και να ενημερώσετε τις προτιμήσεις μετάφρασης για τις Ενημερώσεις σας. Θα δείτε τις παρακάτω επιλογές:
  • Εμφάνιση Workplace σε αυτή τη γλώσσα: Αυτή η επιλογή αλλάζει τη γλώσσα του Workplace.
  • Γλώσσα στην οποία θέλετε να μεταφράζονται οι δημοσιεύσεις: Η επιλογή αυτή αλλάζει τη γλώσσα στην οποία μεταφράζονται τα σχόλια και οι δημοσιεύσεις που έχουν γραφτεί σε άλλη γλώσσα.
  • Γλώσσες για τις οποίες δεν θέλετε να σας προσφέρεται μετάφραση: Η επιλογή αυτή ελέγχει τις γλώσσες για τις οποίες δεν θέλετε να εμφανίζονται επιλογές μετάφρασης. Κάθε σχόλιο ή δημοσίευση που έχει γραφτεί σε αυτές τις γλώσσες δεν θα περιέχει επιλογές μετάφρασης.
  • Γλώσσες που δεν θέλετε να μεταφράζονται αυτόματα: Η επιλογή αυτή ελέγχει τις γλώσσες που δεν θέλετε να μεταφράζονται αυτόματα. Κάθε δημοσίευση που έχει γραφτεί σε αυτές τις γλώσσες δεν θα μεταφράζεται αυτόματα.
  • Δημοσίευση σε πολλές γλώσσες: Έτσι, θα μπορείτε να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας σε πολλές γλώσσες.
  Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
  Αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, προκειμένου να προσθέσετε ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο λογαριασμό σας στο Workplace για επιπλέον ασφάλεια.
  Σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, γνωστό και ως έλεγχο ταυτότητας πολλών παραγόντων (MFA), θα σας ζητείται ένας ειδικός κωδικός ασφαλείας κάθε φορά που θα προσπαθείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Workplace ή στην εφαρμογή Workplace από νέα συσκευή. Αφού δώσετε αυτόν τον κωδικό ασφαλείας, θα έχετε την επιλογή να αποθηκεύσετε τη συσκευή στο λογαριασμό σας, ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε ξανά την ίδια διαδικασία κάθε φορά που θα θέλετε να συνδεθείτε από τη συγκεκριμένη συσκευή.
  Για να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων:
  1. Συνδεθείτε στο Workplace.
  2. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  4. Πατήστε Ασφάλεια και σύνδεση.
  5. Πηγαίνετε προς τα κάτω, πατήστε Επεξεργασία στην ενότητα Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και επιλέξτε Ξεκινήστε. Ίσως χρειαστεί να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης.
  6. Στην ενότητα SMS, πατήστε Προσθέστε νέο αριθμό κινητού για να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου. Θα σας ζητηθεί να δώσετε έναν αριθμό τηλεφώνου και στη συνέχεια να επιβεβαιώσετε ότι είστε ο κάτοχος του αριθμού συμπληρώνοντας τον κωδικό επιβεβαίωσης που έχει σταλεί στο κινητό σας μέσω SMS.
  Να θυμάστε ότι αφού ρυθμίσετε τις προτιμήσεις σας για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, θα χρειαστεί να πατήσετε Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
  Σημείωση: Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κωδικούς ασφαλείας με μια εφαρμογή τρίτων ή με τη γεννήτρια κωδικών στην εφαρμογή Workplace.
  Αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ή δεν μπορείτε να συνδεθείτε, επικοινωνήστε με το διαχειριστή σας στο Workplace ή υποβάλετε αίτημα για επανάκτηση πρόσβασης.
  Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;