Μετάδοση σύσκεψης Microsoft Teams στο Workplace

Αν ο οργανισμός σας χρησιμοποιεί το Microsoft Teams και το Workplace, τότε μπορείτε να κάνετε live μετάδοση των συσκέψεων Microsoft Teams στο Workplace ως live βίντεο.
Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν live συσκέψεις και εκδηλώσεις του Teams στο Workplace ή να ενημερώνονται αργότερα, παρακολουθώντας τις σε μαγνητοσκόπηση στο Workplace. Δεν χρειάζεται να είναι χρήστες του Microsoft Teams για να χρησιμοποιούν αυτήν τη δυνατότητα. Απλώς χρειάζονται πρόσβαση στο σημείο όπου κάνετε μετάδοση της σύσκεψης του Teams στο Workplace.
Για να κάνετε live μετάδοση μιας σύσκεψης Microsoft Teams, ένας διαχειριστής του Teams πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα μετάδοσης από το Microsoft Teams στο Workplace.
Διαχειριστές Teams: Ενεργοποιήστε τη δυνατότητα μετάδοσης από το Microsoft Teams στο Workplace
Για να μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα μετάδοσης από το Microsoft Teams στο Workplace, πρέπει να είστε διαχειριστής του Teams.
 1. Παραχωρήστε στους χρήστες τα απαραίτητα δικαιώματα για να κάνουν μετάδοση των συσκέψεων του Microsoft Teams. Αυτό γίνεται από την ενότητα "Συσκέψεις" του Κέντρου διαχείρισης του Teams. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες της Microsoft εδώ.
 2. Ενεργοποιήστε την εφαρμογή Workplace Live. Η ενεργοποίηση γίνεται από την ενότητα "Εφαρμογές" του Κέντρου διαχείρισης του Teams. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τις πλήρεις οδηγίες της Microsoft εδώ.
 3. Προσθέστε την εφαρμογή Workplace Live στο Teams. Αυτό γίνεται από τις εφαρμογές του οργανισμού σας στο αριστερό μενού στο Teams. Αναζητήστε το Workplace Live και έπειτα προσθέστε το στο Teams.
Τα άτομα στα οποία έχετε παραχωρήσει δικαιώματα μετάδοσης θα μπορούν πλέον να το προσθέσουν στις συσκέψεις τους στο Teams.
Μετάδοση μιας σύσκεψης Microsoft Teams στο Workplace
Οι διαχειριστές του Teams πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα για να μπορέσετε να κάνετε μετάδοση μιας σύσκεψης του Microsoft Teams.
Στη συνέχεια, θα μπορέσετε να ξεκινήσετε μια live μετάδοση στο Workplace μιας σύσκεψης του Teams ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
 1. Αφού συνδεθείτε σε μια σύσκεψη Teams, μπορείτε να προσθέσετε μια μετάδοση στο Workplace Live πατώντας +Εφαρμογές στο πάνω μέρος της σύσκεψης και επιλέγοντας την εφαρμογή Workplace Live.
 2. Αν δεν έχετε συνδέσει ακόμα τους λογαριασμούς σας στο Workplace και στο Teams, πρέπει να το κάνετε, για να συνεχίσετε.
 3. Πατήστε Αποθήκευση, για να ανοίξετε το παράθυρο μετάδοσης στη σύσκεψή σας. Επίσης, θα προστεθεί το εικονίδιο του Workplace Live στη γραμμή πλοήγησης της σύσκεψης στο πάνω μέρος.
 4. Επιλέξτε αν θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα μετάδοση (δηλαδή, το Teams θα δημιουργήσει μια νέα δημοσίευση στο Workplace Live για τη μετάδοση) ή να τη μεταδώσετε σε μια εκδήλωση στο Workplace που έχετε ήδη διαμορφώσει.
 5. Προσθέστε ένα όνομα και μια περιγραφή για τη μετάδοσή σας. Αυτά θα εμφανίζονται στο Workplace.
 6. Επιλέξτε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τις ερωτήσεις live μετάδοσης.
 7. Επιλέξτε αν θέλετε να κάνετε live μετάδοση από το προφίλ σας στο Workplace (μόνο όσοι σας ακολουθούν θα το δουν στις Ενημερώσεις τους) ή σε μια ομάδα για την οποία έχετε δικαιώματα δημοσίευσης.
 8. Επιλέξτε αν θέλετε να ενεργοποιήσετε τους αυτόματους υπότιτλους και την αντίστροφη προβολή live.
Αλληλεπίδραση με μεταδόσεις συσκέψεων του Microsoft Teams στο Workplace
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να αλληλεπιδρούν με τις μεταδόσεις συσκέψεων του Microsoft Teams στο Workplace:
 • Προσθέστε μια αντίδραση, όπως "Μου αρέσει!". Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν μια αντίδραση σε οποιαδήποτε δημοσίευση έχουν πρόσβαση στο Workplace.
 • Προσθέστε ένα σχόλιο. Οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν σχόλια σε οποιαδήποτε δημοσίευση έχουν πρόσβαση στο Workplace, εκτός εάν η δυνατότητα προσθήκης σχολίων σε μια συγκεκριμένη δημοσίευση είναι απενεργοποιημένη.
 • Κάντε μια ερώτηση στο πλαίσιο των Ερωτήσεων και απαντήσεων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία στο Microsoft Teams κατά τη διαμόρφωση της live μετάδοσης.
Όλη η δραστηριότητα θα είναι ορατή στο Workplace, ακόμα και μετά το τέλος του live βίντεο, εκτός εάν διαγραφεί η εγγραφή. Οι χρήστες που κάνουν live μετάδοση της εκδήλωσης στο Microsoft Teams θα βλέπουν επίσης αυτήν τη δραστηριότητα απευθείας στο Microsoft Teams ενώ η σύσκεψη μεταδίδεται σε live μετάδοση.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι