Σύνδεση στο Workplace με SSO χωρίς διεύθυνση email

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για κινητά
Μπορείτε να συνδεθείτε στο Workplace χωρίς επαγγελματική διεύθυνση email πατώντας την επιλογή Βρείτε το Workplace σας κατά τη σύνδεση από φορητή συσκευή. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τον υποτομέα σας. Αν ο διαχειριστής συστήματος έχει ενεργοποιήσει τη δυνατότητα SSO, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα σχετικά στοιχεία σας.
Τι γίνεται αν δεν γνωρίζω τον υποτομέα μου;
Αν είστε διαχειριστής, μπορείτε να διανείμετε έναν σύνδεσμο στην οθόνη Βρείτε το Workplace σας με προσυμπληρωμένο τον υποτομέα. Απλώς αντικαταστήστε το στοιχείο ANY-STRING με τον υποτομέα σας στην ακόλουθη διεύθυνση URL: https://www.workplace.com/work/login/?subdomain=ANY_STRING.
Οι χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν αυτόν τον σύνδεσμο μεταφέρονται στην οθόνη "Βρείτε το Workplace σας", όπου θα βρουν προσυμπληρωμένο τον υποτομέα.
Τι γίνεται αν χρησιμοποιήσω τον απευθείας σύνδεσμο χωρίς να έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Workplace;
Θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του Workplace του προγράμματος περιήγησης για φορητές συσκευές. Η επιλογή Βρείτε το Workplace σας είναι διαθέσιμη μόνο στην εφαρμογή Workplace για φορητές συσκευές. Εξερευνούμε τη δυνατότητα ο απευθείας σύνδεσμος να ανακατευθύνει στη σελίδα υποτομέα του πελάτη στο πρόγραμμα περιήγησης για φορητές συσκευές, όταν αυτή η δυνατότητα βγει από την έκδοση beta.
Σημείωση: Η δυνατότητα Βρείτε το Workplace σας είναι σε έκδοση beta και προς το παρόν διατίθεται μόνο στην εφαρμογή Workplace για φορητές συσκευές (έκδοση 316 ή νεότερη).
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι