Λήψη της εφαρμογής Workplace Chat για φορητές συσκευές

Η εφαρμογή Workplace Chat για φορητές συσκευές σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με τους συναδέλφους σας μέσω κινητού ή tablet. Είναι μια εναλλακτική αντί των συνομιλιών με συναδέλφους στο Workplace μέσω προγράμματος περιήγησης για υπολογιστές ή στην εφαρμογή Workplace Chat για υπολογιστές.
Μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Workplace Chat για φορητές συσκευές σε iOS και Android. Για να βρείτε την εφαρμογή Workplace Chat, ανοίξτε το κατάστημα εφαρμογών στη συσκευή σας και κάντε αναζήτηση για το Workplace Chat from Meta.
Λειτουργίες της εφαρμογής Workplace Chat για φορητές συσκευές
Η εφαρμογή Workplace Chat για φορητές συσκευές σάς επιτρέπει να κάνετε τα εξής:
  • Να στέλνετε μηνύματα σε μεμονωμένους συναδέλφους ή να κάνετε ομαδικές συζητήσεις.
  • Να κοινοποιείτε απεριόριστα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο.
  • Να κάνετε φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις.
  • Να ενεργοποιήσετε την επιλογή Σίγαση όταν είστε απασχολημένοι ή εκτός γραφείου.
Σύνδεση στην εφαρμογή Workplace Chat για φορητές συσκευές
Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Workplace Chat για φορητές συσκευές, θα πρέπει να συνδεθείτε για να τη χρησιμοποιήσετε. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Workplace Chat και πατήστε Σύνδεση. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τη διεύθυνση email, τον αριθμό κινητού ή το όνομα χρήστη σας. Μπορεί να σας σταλεί ένας κωδικός σύνδεσης μέσω email.
Αν συνήθως χρησιμοποιείτε κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στο Workplace, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και αυτόν τον κωδικό. Αν συνδέεστε μέσω καθολικής σύνδεσης (SSO), θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε με αυτά τα στοιχεία.
Μάθετε περισσότερα για τη χρήση του Workplace Chat.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι