Τι είναι οι ρυθμίσεις λήψης βίντεο και πώς μπορώ να τις χρησιμοποιήσω στο Workplace;

Οι ρυθμίσεις λήψης βίντεο συμβάλλουν στην προστασία των βίντεο που προστατεύονται με πνευματικά δικαιώματα και των εμπιστευτικών βίντεο που ανεβαίνουν στο Workplace. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την προστασία των βίντεο, έτσι ώστε να είναι δυνατή η προβολή τους μόνο από άτομα που έχουν συνδεθεί στο Workplace σε ένα υποστηριζόμενο πρόγραμμα περιήγησης σε πλήρη ανάλυση. Τα άτομα που χρησιμοποιούν μη υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης θα βλέπουν το βίντεο σε χαμηλότερη ανάλυση.
Υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης και εφαρμογές:
  • Firefox
  • Chrome
  • Safari
  • Εφαρμογή Workplace για κινητά
  • Edge Chromium
  • Microsoft Edge
  • Opera
Μη υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης:
  • Internet Explorer

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία ρυθμίσεων λήψης βίντεο
Για να ενεργοποιήσετε τη διαχείριση δικαιωμάτων βίντεο για τον λογαριασμό σας στο Workplace:
  1. Ανοίξτε τον πίνακα διαχείρισης.
  2. Πατήστε Ασφάλεια.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής δίπλα στις Ρυθμίσεις λήψης βίντεο.
  5. Πατήστε Αποθήκευση.

Προσαρμογή ρυθμίσεων λήψης βίντεο
Αφού ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις λήψης βίντεο, μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε αλλαγές:
  1. Ανοίξτε τον πίνακα διαχείρισης.
  2. Πατήστε Ασφάλεια.
  3. Πατήστε Περισσότερα.
  4. Πατήστε Ρυθμίσεις λήψης βίντεο.
Από εδώ, μπορείτε να αποτρέψετε τη λήψη των βίντεο Workplace. Όταν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή Απενεργοποίηση λήψεων βίντεο, οι χρήστες δεν θα μπορούν να κατεβάζουν βίντεο στις συσκευές τους από το Workplace.
Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ρύθμιση κρυπτογραφεί τα βίντεο μόνο όταν είναι ενεργοποιημένη. Δεν κρυπτογραφεί τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν πριν από την ενεργοποίησή της. Αν απενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία αφού τη χρησιμοποιήσετε, όλα τα βίντεο που κρυπτογραφήθηκαν θα παραμείνουν κρυπτογραφημένα.

Επιτρέψτε σε κάποια κοινά να κατεβάζουν βίντεο
Οι διαχειριστές μπορούν να επιτρέψουν σε κάποιους χρήστες να κατεβάζουν κρυπτογραφημένα βίντεο, ακόμα και όταν τα υπόλοιπα άτομα στον λογαριασμό Workplace δεν μπορούν. Στην ενότητα Καθορισμένο κοινό λήψης, επιλέξτε Κανείς, Διαχειριστές ή Σύνολα ατόμων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;