Ο λογαριασμός μου στο Workplace απενεργοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω γι' αυτό;

Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας στο Workplace έχει απενεργοποιηθεί, θα δείτε ένα σχετικό μήνυμα όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε.
Αν δεν δείτε αυτό το μήνυμα όταν προσπαθήσετε να συνδεθείτε, ίσως αντιμετωπίζετε κάποιο άλλο πρόβλημα σύνδεσης.
Γιατί απενεργοποιήθηκε ο λογαριασμός μου στο Workplace;
Απενεργοποιούμε τους λογαριασμούς Workplace που δεν τηρούν τους Διαδικτυακούς όρους του Workplace ή την Πολιτική αποδεκτής χρήσης του Workplace. Μερικά παραδείγματα:
  • Δημοσίευση περιεχομένου που δεν τηρεί τους Όρους χρήσης του Workplace,
  • Χρήση ψεύτικου ονόματος,
  • Πλαστοπροσωπία,
  • Επικοινωνία με σκοπό την παρενόχληση, τη διαφήμιση, την προώθηση, ή άλλη μη επιτρεπόμενη συμπεριφορά.
Τι μπορώ να κάνω αν έχει απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου στο Workplace;
Αν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας απενεργοποιήθηκε κατά λάθος, χρησιμοποιήστε αυτήν τη φόρμα για να ζητήσετε έλεγχο.
Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην στείλουμε προειδοποίηση προτού απενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι