Επεξήγηση του Κέντρου ασφάλειας του Workplace

Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για κινητά
Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Η ενότητα Ασφάλεια του Πίνακα διαχείρισης συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της κοινότητάς σας στο Workplace σε ένα σημείο, καθιστώντας πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτές και την παρακολούθησή τους.
Το Κέντρο ασφάλειας αποτελείται από τις βασικές ρυθμίσεις ασφάλειας και ελέγχου ταυτότητας, έναν πίνακα πληροφοριών για θέματα ασφάλειας και τα αρχεία καταγραφής ασφάλειας. Η πρόσβαση στο Κέντρο ασφάλειας είναι δυνατή μόνο από υπολογιστή.

Ρυθμίσεις

Το κουμπί Ρυθμίσεις στο πάνω μέρος του Κέντρου ασφάλειας είναι το σημείο απ' όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λήψη βίντεο, τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και τις λειτουργίες πιστοποίησης.
  • Να απαιτείται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Δύο παραγόντων στο Κέντρο ασφάλειας. Από τη συγκεκριμένη καρτέλα μπορείτε να επιλέξετε να απαιτείται υποχρεωτικά έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς και τους διαχειριστές ή μόνο για όσους ανήκουν σε συγκεκριμένα σύνολα ατόμων. Μάθετε περισσότερα για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
  • Ρυθμίσεις λήψης βίντεο - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Ρυθμίσεις λήψης βίντεο στο Κέντρο ασφάλειας. Από τη συγκεκριμένη καρτέλα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις λήψεις βίντεο για τον οργανισμό σας στο Workplace και να διασφαλίσετε ότι τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης δεν θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Μάθετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις λήψης βίντεο.
  • Πιστοποιήσεις - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Πιστοποιήσεις στο Κέντρο ασφάλειας. Από τη συγκεκριμένη καρτέλα μπορείτε να κατεβάσετε τις πιο πρόσφατες αναφορές τρίτων σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων στο Workplace. Μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις.

Πίνακας πληροφοριών

Ο πίνακας πληροφοριών προσφέρει μια επισκόπηση σχετικά με την εφαρμογή του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, τα σφάλματα σύνδεσης και άλλα συμβάντα ασφάλειας. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσοι λογαριασμοί σας στο Workplace πιστεύουμε ότι κινδυνεύουν να παραβιαστούν, καθώς και μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης ασφάλειας του οργανισμού σας στο Workplace.

Αρχείο καταγραφής

Στην καρτέλα "Αρχείο καταγραφής" μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητα σχετικά με συνδέσεις, κωδικούς πρόσβασης, διαχειριστές, αρχεία και ενσωματώσεις για τις τελευταίες 90 ημέρες. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία καταγραφής ή να περιηγηθείτε σε αυτά μέσα από το Workplace.
Μάθετε ποια συμβάντα καταγράφονται και πώς εμφανίζονται στα αρχεία καταγραφής ασφάλειας.

Έλεγχος ταυτότητας

Στην καρτέλα "Έλεγχος ταυτότητας" μπορείτε να βρείτε ρυθμίσεις που σχετίζονται με την καθολική σύνδεση (SSO) και τον πάροχο υπηρεσιών SSO που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στα μέλη της κοινότητάς σας να συνδέονται σε εφαρμογές τρίτων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης του Workplace.
Μάθετε περισσότερα για την καθολική σύνδεση στο Workplace.

Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Ναι
Όχι