Τι μπορώ να κάνω στο Κέντρο ασφάλειας του Workplace;

Η καρτέλα Ασφάλεια του Πίνακα διαχείρισης συγκεντρώνει όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια της κοινότητάς σας στο Workplace σε ένα σημείο, καθιστώντας πιο εύκολη την πρόσβαση σε αυτές και την παρακολούθησή τους.
Το Κέντρο ασφάλειας αποτελείται από τις βασικές ρυθμίσεις ασφάλειας και τις ρυθμίσεις ελέγχου ταυτότητας, έναν πίνακα πληροφοριών για θέματα ασφάλειας και τα αρχεία καταγραφής ασφάλειας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Κέντρο ασφάλειας μόνο από υπολογιστή.
Ρυθμίσεις
Το κουμπί Ρυθμίσεις στο πάνω μέρος του Κέντρου ασφάλειας είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε τη λήψη βίντεο, τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και τις δυνατότητες πιστοποίησης.
  • Να απαιτείται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Δύο παραγόντων στο Κέντρο ασφάλειας. Από αυτή την καρτέλα μπορείτε να επιλέγετε να απαιτείται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς, τους διαχειριστές ή άτομα που ανήκουν σε συγκεκριμένα σύνολα. Μάθετε περισσότερα για τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.
  • Ρυθμίσεις λήψης βίντεο - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Ρυθμίσεις λήψης βίντεο στο Κέντρο ασφάλειας. Από αυτή την καρτέλα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις λήψεις βίντεο στον οργανισμό σας στο Workplace και να διασφαλίσετε ότι δεν θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο βίντεο με την υψηλότερη ποιότητα τα άτομα που δεν χρησιμοποιούν υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης. Μάθετε περισσότερα για τις ρυθμίσεις λήψης βίντεο.
  • Πιστοποιήσεις - Αν ενεργοποιήσετε αυτό το ρυθμιστικό, θα προστεθεί η καρτέλα Πιστοποιήσεις στο Κέντρο ασφάλειας. Από αυτή την καρτέλα μπορείτε να κατεβάσετε τις πιο πρόσφατες αναφορές τρίτων σχετικά με την ασφάλεια των δεδομένων στο Workplace. Μάθετε περισσότερα για τις πιστοποιήσεις.
Πίνακας πληροφοριών
Ο πίνακας "Ασφάλεια" προσφέρει μια επισκόπηση για την υιοθέτηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, τα σφάλματα σύνδεσης και άλλα συμβάντα ασφάλειας. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσοι λογαριασμοί σας στο Workplace πιστεύουμε ότι κινδυνεύουν να παραβιαστούν και μια συνολική αξιολόγηση κατάστασης για την ασφάλεια του οργανισμού σας στο Workplace.
Αρχείο καταγραφής
Στην καρτέλα "Αρχείο καταγραφής" μπορείτε να δείτε όλη τη δραστηριότητα σχετικά με τις συνδέσεις, τους κωδικούς πρόσβασης, τους διαχειριστές, τα αρχεία και τις ενσωματώσεις για τις τελευταίες 90 ημέρες. Μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία καταγραφής ή να τα δείτε μέσα από το Workplace.
Έλεγχος ταυτότητας
Στην καρτέλα "Έλεγχος ταυτότητας" μπορείτε να βρείτε ρυθμίσεις που σχετίζονται με την καθολική σύνδεση (SSO) και τον πάροχο SSO που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στα μέλη της κοινότητάς σας να συνδέονται σε εφαρμογές τρίτων χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσης του Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;