Επισκόπηση στατιστικών του Workplace

Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για διαχειριστές του Workplace Advanced και του Workplace Enterprise.
Η ενότητα "Στατιστικά" του Πίνακα διαχείρισης παρέχει εργαλεία για την παρακολούθηση και μέτρηση της χρήσης του Workplace στον οργανισμό σας. Η ενότητα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθείτε τις εγγραφές υπαλλήλων, τις τάσεις εντός των ομάδων και τη δραστηριότητα σε επίπεδο δημοσίευσης.
Η ενότητα "Στατιστικά" αποτελείται από πέντε διαφορετικές καρτέλες:
  • Άτομα - Δείτε πόσο ενεργός είναι ο οργανισμός σας στο Workplace, από τη διάθεση έως την υιοθέτηση του Workplace και τη μηνιαία δραστηριότητα.
  • Περιεχόμενο - Δείτε πόσο περιεχόμενο δημιουργεί ο οργανισμός σας και πόσα άτομα συνεισφέρουν ενεργά.
  • Ομάδες - Δείτε δεδομένα για τη δημιουργία και τη δραστηριότητα των ομάδων, σε όλο το Workplace και στις πιο ενεργές ομάδες σας.
  • Δημοσιεύσεις - Μετρήστε τα "Μου αρέσει!", τα σχόλια και τις προβολές κάθε δημοσίευσης, για να δείτε τον αντίκτυπο των επικοινωνιών με τη βοήθεια σύνθετων δεδομένων για την απόδοση σε επίπεδο δημοσιεύσεων.
  • Συνδέσεις - Εντοπίστε πού παρατηρείται συνεργασία στο Workplace, με βάση τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών.
Μόνο οι διαχειριστές του Workplace μπορούν να δουν και να χρησιμοποιήσουν την ενότητα "Στατιστικά". Την ενότητα αυτή μπορούν επίσης να δουν και τα άτομα με προσαρμοσμένους ρόλους διαχειριστή. Μάθετε περισσότερα για τη δημιουργία προσαρμοσμένων ρόλων διαχειριστή.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;