Διαγραφή του Workplace για τον οργανισμό σας

Βοήθεια για υπολογιστές
Πρέπει να είστε διαχειριστής συστήματος για να διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας.
Οι διαχειριστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσουν τη διαδικασία διαγραφής του Workplace για τον οργανισμό τους.
Αν επιλέξετε να διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας:
  • Η ενέργεια αυτή δεν μπορεί να αναιρεθεί.
  • Όλοι οι λογαριασμοί, το περιεχόμενο, οι δημοσιεύσεις, τα σχόλια, τα μηνύματα και άλλα δεδομένα εντός αυτού του Workplace θα διαγραφούν οριστικά.
  • Θα χάσετε την πρόσβαση τόσο εσείς όσο και όλα τα μέλη του συγκεκριμένου Workplace.
Αν θέλετε, μπορείτε να επιτρέψετε σε άτομα στο Workplace σας να κατεβάσουν τα σχετικά δεδομένα τους, προτού διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας.
Πώς να διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας, εκτός αν:
  • Εκκρεμούν πληρωμές ή έχετε συνάψει σύμβαση ορισμένου χρόνου με το Workplace από την οποία επιθυμείτε να αποχωρήσετε πρόωρα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη, η οποία έχει τη δυνατότητα να σας βοηθήσει.
  • Το Workplace παρέχεται από μεταπωλητή. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον μεταπωλητή για να διαγράψετε το Workplace για τον οργανισμό σας.
Διαγραφή του Workplace για τον οργανισμό σας από υπολογιστή
  1. Πατήστε Admin panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού του Workplace.
  2. Πατήστε SettingsΡυθμίσεις.
  3. Προχωρήστε προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή Workplace.
  4. Εισαγάγετε την επωνυμία της εταιρείας σας και συμπληρώστε τη φόρμα.
  5. Πατήστε Διαγραφή αυτού του λογαριασμού Workplace.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι