Διαχείριση των Ενημερώσεων του Workplace

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για κινητά
Μπορείτε να επιλέξετε ποιες δημοσιεύσεις θα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα στις Ενημερώσεις, καθώς και τα άτομα και τις ομάδες των οποίων τις δημοσιεύσεις θέλετε να βλέπετε.
Διαχείριση Ενημερώσεων
  1. Από την Αρχική σελίδα του Workplace, πατήστε .
  2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές Άτομα που ακολουθείτε, Ομάδες προτεραιότητας ή Ομάδα, για να ορίσετε ποιες δημοσιεύσεις θα βλέπετε περισσότερο ή λιγότερο.
  3. Πατήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στις παραπάνω επιλογές.
  4. Μπορείτε να επιλέξετε Εμφάνιση περισσότερων από αυτές τις δημοσιεύσεις, Κανονική προτεραιότητα ή Εμφάνιση λιγότερων από αυτές τις δημοσιεύσεις.
  5. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε άτομα για να βλέπετε τις δημοσιεύσεις τους στη ροή, κάνοντας κλικ στην επιλογή Άτομα για να ακολουθήσετε, ή να πατήσετε Σταματήστε να ακολουθείτε άτομα και ομάδες, για να σταματήσετε να βλέπετε δημοσιεύσεις από συγκεκριμένους χρήστες.
  6. Πατήστε όταν τελειώσετε.
Σταματήστε να ακολουθείτε ή κρύψτε άτομα και δημοσιεύσεις από τις Ενημερώσεις σας
Μπορείτε να σταματήσετε να ακολουθείτε ή να κρύψετε άτομα και δημοσιεύσεις από τις Ενημερώσεις σας. Αν κρύψετε μια δημοσίευση από τις Ενημερώσεις σας, θα είναι λιγότερο πιθανό να δείτε παρόμοιες δημοσιεύσεις στις Ενημερώσεις σας στο μέλλον.
Απόκρυψη δημοσίευσης ή ατόμου:
  1. Πατήστε πάνω δεξιά στη δημοσίευση.
  2. Επιλέξτε Απόκρυψη δημοσίευσης ή Απόκρυψη όλων από [όνομα].
Σημείωση: Αν δεν βλέπετε στις Ενημερώσεις σας δημοσιεύσεις που θα θέλατε να βλέπετε, μπορείτε να γίνετε μέλος σε περισσότερες ομάδες ή να ακολουθήσετε περισσότερα άτομα.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι