Προσθήκη ατόμων στο Workplace μέσω κωδικού πρόσβασης ή συνδέσμου

Βοήθεια για υπολογιστές
Αυτό το άρθρο αφορά μόνο διαχειριστές με σχετικά δικαιώματα.
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε άτομα στο Workplace του οργανισμού σας. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς μπορείτε να προσθέσετε άτομα χρησιμοποιώντας κωδικό πρόσβασης ή σύνδεσμο.
Προσθήκη ατόμων στο Workplace με κωδικό πρόσβασης
Αυτή η επιλογή είναι χρήσιμη, αν θέλετε να προσθέσετε στο Workplace κάποιο άτομο που δεν έχει ούτε εταιρική διεύθυνση email ούτε αριθμό κινητού.
Προτού ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Δημιουργία προφίλ με κωδικούς πρόσβασης. Για να ελέγξετε αν είναι ενεργοποιημένη η ρύθμιση, πηγαίνετε στην ενότητα Settings Ρυθμίσεις στον Admin Panel Πίνακα διαχείρισης.
Στη συνέχεια:
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού στο Workplace.
 2. Πατήστε People Άτομα.
 3. Πατήστε Προσθήκη ατόμων πάνω δεξιά και έπειτα επιλέξτε Add one person Προσθήκη μεμονωμένου ατόμου.
 4. Συμπληρώστε τουλάχιστον τις απαιτούμενες πληροφορίες (όνομα και αναγνωριστικό υπαλλήλου) και πατήστε Προσθήκη ατόμου.
 5. Στην ενότητα People Άτομα, πατήστε δίπλα στον λογαριασμό που μόλις δημιουργήσατε και επιλέξτε Λήψη κωδικού πρόσβασης.
 6. Στείλτε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης στον υπάλληλο και ζητήστε του να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Workplace από τη διεύθυνση https://work.workplace.com/work/accesscode/. Εκεί ο υπάλληλος θα δημιουργήσει ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης.
  • Αν έχετε δημιουργήσει περισσότερους κωδικούς πρόσβασης, μπορείτε να πατήσετε πάνω δεξιά στην ενότητα People Άτομα και έπειτα να επιλέξετε Λήψη κωδικών πρόσβασης. Όταν πατήσετε Αποστολή, θα σας στείλουμε με email έναν σύνδεσμο για να κατεβάσετε τους κωδικούς πρόσβασης για όλους τους σχετικούς λογαριασμούς του οργανισμού σας.
Σημείωση: Οι κωδικοί πρόσβασης αποτελούν ευαίσθητα δεδομένα. Οποιοσδήποτε έχει στην κατοχή του έναν αχρησιμοποίητο κωδικό πρόσβασης έχει πλήρη πρόσβαση στον λογαριασμό που σχετίζεται με αυτόν τον κωδικό. Η διανομή κωδικών πρόσβασης πρέπει να ελέγχεται αυστηρά.
Προσθήκη ατόμων με σύνδεσμο
Μπορείτε να κοινοποιήσετε έναν σύνδεσμο σε έως 300 άτομα, για να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Workplace.
Για να το κάνετε αυτό:
 1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερό μενού στο Workplace.
 2. Πατήστε People Άτομα.
 3. Πατήστε Προσθήκη ατόμων πάνω δεξιά και έπειτα επιλέξτε Add multiple people Προσθήκη πολλών ατόμων.
 4. Αντιγράψτε τον σύνδεσμο που εμφανίζεται και κοινοποιήστε τον στα άτομα που θέλετε να προσκαλέσετε.
  • Ο σύνδεσμος λήγει σε 2 εβδομάδες.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον σύνδεσμο, τα προσκεκλημένα άτομα θα εισαγάγουν τα ίδια τα στοιχεία τους για να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Workplace. Αυτός ο λογαριασμός θα πρέπει, στη συνέχεια, να εγκριθεί από έναν διαχειριστή. Στη συνέχεια, το άτομο μπορεί να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι