Τι είναι η σύνδεση στο Workplace μέσω κωδικού πρόσβασης;

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο για τους διαχειριστές στο Workplace Essential και το Workplace Advanced.
Η σύνδεση μέσω κωδικού πρόσβασης δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να προσκαλούν χρήστες στο Workplace χωρίς διεύθυνση email. Πιο συγκεκριμένα, οι διαχειριστές μπορούν να προσθέσουν κάποιον σε μια κοινότητα στο Workplace δημιουργώντας έναν μοναδικό κωδικό που επιτρέπει στο συγκεκριμένο άτομο να κατοχυρώσει το λογαριασμό του.
Έχετε υπόψη ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τους κωδικούς πρόσβασης από τον Πίνακα διαχείρισης.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;