Πώς μπορώ να προσθέσω και να επαληθεύσω έναν τομέα email στο Workplace;

Μπορείτε να προσθέσετε και να επαληθεύσετε έναν τομέα email από τον Πίνακα διαχείρισης.
Για να προσθέσετε έναν τομέα email:
 1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης.
 2. Πατήστε Ρυθμίσεις.
 3. Επιλέξτε την καρτέλα Τομείς email.
 4. Κάτω από εκεί που λέει Προσθήκη σε λευκή λίστα ή επαλήθευση τομέα, συμπληρώστε το όνομα του τομέα και επιλέξτε Προσθήκη τομέα.
Σημείωση: Αν εμφανιστεί μήνυμα σφάλματος ότι ο τομέας έχει ήδη προστεθεί, αυτό σημαίνει είτε ότι ο τομέας χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη επιχείρηση είτε ότι προσπαθείτε να προσθέσετε έναν δημόσιο τομέα. Αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος και μπορείτε να αποδείξετε ότι ο τομέας σάς ανήκει, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για βοήθεια.
Για να επαληθεύσετε έναν τομέα email, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 1 από τις 3 μεθόδους που θα εμφανιστούν μόλις πατήσετε το κουμπί "Επαλήθευση" δίπλα στο όνομα του τομέα email.
Επαλήθευση μέσω email:
 1. Πατήστε Αποστολή email.
 2. Επιλέξτε τη διεύθυνση email στην οποία θέλετε να λάβετε το email επιβεβαίωσης.
 3. Επιλέξτε τη διεύθυνση email διαχειριστή στην οποία θα σταλεί ο κωδικός επαλήθευσης, π.χ. admin@ administrator@ postmaster@ webmaster@ hostmaster@.
 4. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο email.
Χρησιμοποιώντας την επιλογή "Ανέβασμα αρχείου HTML":
 1. Επιλέξτε Ανέβασμα αρχείου HTML.
 2. Επιλέξτε Ανέβασμα αρχείου HTML για να ανεβάσετε στον ιστότοπό σας ένα αρχείο HTML. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε πρόσβαση διαχειριστή στον ριζικό φάκελο του ιστότοπού σας. Με αυτόν τον τρόπο ο τομέας σας θα επαληθευτεί αμέσως.
Προσθέτοντας μια εγγραφή TXT DNS:
 1. Πατήστε Ενημέρωση εγγραφής DNS.
 2. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε στον πάροχο ονόματος τομέα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει έως 72 ώρες.
Να θυμάστε ότι τα συγκεκριμένα βήματα για κάθε υπηρεσία μπορεί να διαφέρουν. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του παρόχου που φιλοξενεί τον τομέα σας ή ανατρέξτε στο σχετικό υλικό τεκμηρίωσης.
Σημείωση: Αν έχετε πρόβλημα με οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Workplace για περαιτέρω υποστήριξη. Αν δεν έχετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας ή στον πάροχο DNS, επικοινωνήστε με το τμήμα IT της εταιρείας σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;