Πώς μπορώ να γνωρίζω αν κάποιος έχει δηλώσει ότι είναι ασφαλής και πώς μπορώ να προβώ σε κάποια ενέργεια, αν έχει δηλώσει ότι χρειάζεται βοήθεια;

Το Κέντρο ασφάλειας αντικαθιστά τον Έλεγχο ασφάλειας. Αν το Workplace εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον Έλεγχο ασφάλειας, πατήστε εδώ για να βρείτε σχετικό περιεχόμενο βοήθειας. Επικοινωνήστε με τη διεύθυνση workplacesafetycheckteam@fb.com αν θέλετε άμεση πρόσβαση στη νέα εμπειρία του Κέντρου ασφάλειας.
Κάθε χρήστης μπορεί να απαντήσει σε έναν έλεγχο ασφάλειας επιλέγοντας μία από τις δύο παρακάτω απαντήσεις:
  • Είμαι ασφαλής.
  • Χρειάζομαι βοήθεια.
Οι απαντήσεις θα ενημερώνονται στη σελίδα λεπτομερειών μηνύματος σε πραγματικό χρόνο. Έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε αυτή τη σελίδα με βάση τον τύπο της απάντησης. Κάθε Υπεύθυνος ασφάλειας που προστίθεται στο συγκεκριμένο συμβάν θα ειδοποιείται μέσω email αν επισημανθεί ότι ένας χρήστης χρειάζεται βοήθεια. Οι διαχειριστές συστήματος μπορούν επίσης να διαμορφώσουν ένα προσαρμοσμένο email για αυτές τις ειδοποιήσεις στην ομάδα μέσω της σελίδας ρυθμίσεων του Κέντρου ασφάλειας.
Αν κάποιος επισημαίνει για τον εαυτό του ότι χρειάζεται βοήθεια, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο τηλεφώνου ή συνομιλίας δίπλα στο όνομά του για να επικοινωνήσετε μαζί του απευθείας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;