Τι συμβαίνει όταν μπλοκάρω τα μηνύματα από κάποιον στο Workplace;

Όταν μπλοκάρετε τα μηνύματα από κάποιον, το άτομο αυτό δεν μπορεί να σας στέλνει μηνύματα ή να σας καλεί στο Workplace ή στο Workplace Chat.
Όταν μπλοκάρετε τα μηνύματα από κάποιον, το άτομο αυτό εξακολουθεί να μπορεί:
  • Να δει το προφίλ σας στο Workplace.
  • Να σας δει ή να σας αναζητήσει στο Workplace ή στο Workplace Chat.
  • Να δει τα μηνύματά σας αν συμμετέχετε στην ίδια ομαδική συζήτηση. Αν εσείς και το άτομο που μπλοκάρετε είστε σε κοινή ομαδική συζήτηση, θα ειδοποιηθείτε πριν συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Μάθετε πώς μπορείτε να μπλοκάρετε ή να ξεμπλοκάρετε τα μηνύματα από κάποιον στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;