Πού μπορώ να βρω στατιστικά στοιχεία για τη μετάδοση live βίντεο στο Workplace;

Βοήθεια για υπολογιστές
Τα στατιστικά στοιχεία για τα live βίντεο στο Workplace επιτρέπουν στους δημιουργούς βίντεο και στους διαχειριστές συστήματος να βλέπουν πόσα άτομα παρακολούθησαν ή αλληλεπίδρασαν με μια πρόσφατη μετάδοση.
Για να βρείτε στατιστικά στοιχεία για τη μετάδοση ενός live βίντεο στο Workplace:
  1. Πηγαίνετε στην ομάδα όπου έγινε η live μετάδοση. Αν κάνατε τη live μετάδοση από το χρονολόγιό σας, πηγαίνετε στο χρονολόγιο.
  2. Πατήστε στην κορυφή της δημοσίευσης του live βίντεο στο Workplace.
  3. Πατήστε Προβολή στατιστικών δημοσίευσης.
Από εδώ, μπορείτε να δείτε τα εξής:
  • Προβολές βίντεο – Πόσες φορές έγινε προβολή του βίντεο για πάνω από 3 δευτερόλεπτα. Προσμετρούνται και οι περιπτώσεις που προβλήθηκε από τον ίδιο χρήστη.
  • Μοναδικοί θεατές – Ο συνολικός αριθμός των μοναδικών θεατών που έχουν παρακολουθήσει το βίντεο για πάνω από 3 δευτερόλεπτα.
  • Μέσος χρόνος παρακολούθησης – Ο συνολικός χρόνος παρακολούθησης του βίντεο διαιρούμενος με τον αριθμό των μοναδικών θεατών.
Στατιστικά στοιχεία δημοσίευσης
Τα στατιστικά στοιχεία για τα live βίντεο στο Workplace μπορούν επίσης να σας ενημερώσουν για τον τρόπο αλληλεπίδρασης των συναδέλφων σας με το βίντεο στα διάφορα σημεία όπου έχει κοινοποιηθεί.
Τα διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για την αλληλεπίδραση με τη δημοσίευση περιλαμβάνουν τα εξής:
  • Σχόλια – Ο αριθμός των σχολίων στη δημοσίευσή σας.
  • Αντιδράσεις – Ο αριθμός των αντιδράσεων στη δημοσίευσή σας.
  • Η δημοσίευση προβλήθηκε από – Ο αριθμός των συναδέλφων που είδαν τη δημοσίευση για τουλάχιστον ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.
Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες για κάθε ομάδα στην οποία κοινοποιήθηκε το live βίντεο στο Workplace, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε πρόσβαση στη συγκεκριμένη ομάδα. Αν θέλετε να αλλάξετε την ομάδα ή το χρονολόγιο που αφορούν τα στατιστικά στοιχεία που βλέπετε, πατήστε δίπλα στο όνομα της ομάδας ή του χρονολογίου.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι