Τι είναι το Workplace Feedback Panel;

Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για κινητά
Το Workplace Feedback Panel είναι μια διαδικτυακή ερευνητική κοινότητα για ενεργούς χρήστες που θέλουν να έχουν λόγο στο πώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται το Workplace. Έχουμε εμπιστευτεί την παροχή του στον συνεργάτη μας, τη Fuel Cycle. Στόχος του Workplace Feedback Panel είναι να φέρει σε επαφή διαχειριστές και χρήστες στο πλαίσιο ερευνητικών μελετών με στόχο τη βελτίωση του Workplace για όλους.
Όταν λάβετε την πρόσκληση συμμετοχής στο Workplace Feedback Panel, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε προφίλ χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Workplace και να δώσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, όπως δημογραφικά στοιχεία και ενδιαφέροντα, ή εταιρικά στοιχεία.
Θα χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που θα μας δώσετε για να επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με ερευνητικά πρότζεκτ που θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Επίσης, θα επικοινωνούμε μαζί σας μία φορά τον χρόνο για να σας ρωτάμε αν θέλετε να ενημερώσετε τα στοιχεία σας. Δεν θα κοινοποιούμε τις πληροφορίες σας σε εταιρείες εκτός του Facebook ούτε θα χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας για σκοπούς πωλήσεων ή μάρκετινγκ.
Πώς μπορώ να γίνω μέλος στο Workplace Feedback Panel;
Οι διαχειριστές συστημάτων θα λάβουν email από τη διεύθυνση WFP@fb.com (της ομάδας διαχείρισης συμμετεχόντων) που θα τους ρωτά αν θέλουν να συμμετάσχουν στο Workplace Feedback Panel. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνώντας στο WFP@fb.com, και ένας συντονιστής θα έρθει σε επαφή μαζί σας.
Πώς μπορώ να παρακολουθώ τη δραστηριότητά μου;
Μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό της δραστηριότητάς σας πατώντας το όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία του Workplace Feedback Panel και έπειτα πατώντας My Activity (Η δραστηριότητά μου) από το αναπτυσσόμενο μενού.
Πώς μπορώ να μαθαίνω τι νέο υπάρχει στην κοινότητα;
Θα λαμβάνετε email σε τακτικά διαστήματα με τα οποία θα ενημερώνεστε για νέο περιεχόμενο και ευκαιρίες να συνεργαστείτε με τον συντονιστή και άλλα μέλη του Workplace Feedback Panel.
Μπορώ να επεξεργαστώ ή να διαγράψω μια δημοσίευσή μου για ένα θέμα συζήτησης;
Μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε τα σχόλιά σας πριν απαντήσει κάποιο άλλο μέλος ή ο συντονιστής. Αν θέλετε να διαγράψετε κάποιο σχόλιο αλλά δεν μπορείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή.
Αν κάποιο άλλο μέλος ή ο συντονιστής απαντήσει στη δημοσίευσή σας, θα λάβετε μια ειδοποίηση στο πάνω μέρος της αρχικής σελίδας. Μπορείτε επίσης να γραφτείτε για να παρακολουθείτε συγκεκριμένο περιεχόμενο και να λαμβάνετε ειδοποίηση κάθε φορά που γίνεται μια νέα δημοσίευση. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων, πηγαίνετε στην ενότητα Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού) πατώντας το όνομα χρήστη σας πάνω δεξιά στον ιστότοπο.
Πώς μπορώ να επεξεργαστώ ή να διαγράψω το προφίλ μου στο Workplace Feedback Panel;
Μπορείτε να επεξεργαστείτε το προφίλ σας στο Workplace Feedback Panel οποιαδήποτε στιγμή για να ενημερώσετε τη φωτογραφία σας, τα ενδιαφέροντά σας και τα εταιρικά στοιχεία.
Για να επεξεργαστείτε το προφίλ σας:
 1. Πατήστε το όνομα χρήστη σας στην πάνω δεξιά γωνία του ιστότοπου.
 2. Επιλέξτε Account Settings (Ρυθμίσεις λογαριασμού) και έπειτα πατήστε Profile (Προφίλ).
 3. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε τις πληροφορίες που θέλετε να αλλάξετε.
Για να αλλάξετε το όνομα χρήστη, επικοινωνήστε με τον συντονιστή πατώντας Contact Moderator (Επικοινωνία με τον συντονιστή) κάτω δεξιά.
Σημείωση: Οι συντονιστές είναι διαθέσιμοι από τις 9 π.μ. - 6 μ.μ. (ώρα ET) για να απαντούν στις ερωτήσεις σας.
Ποιες πληροφορίες του προφίλ μου βλέπουν τα άλλα μέλη;
Καμιά προσωπική σας πληροφορία δεν είναι ορατή στα άλλα μέλη του Workplace Feedback Panel. Τα μέλη βλέπουν μόνο:
 • Τη φωτογραφία σας
 • Το όνομα χρήστη σας
 • Πόσον καιρό είστε μέλος
 • Πόσες φορές έχετε συνδεθεί
Πώς μπορώ να προτείνω ένα θέμα ή μια έρευνα στο Workplace Feedback Panel;
Για να προτείνετε ένα θέμα ή μια έρευνα στο Workplace Feedback Panel, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον συντονιστή σας πατώντας Contact Moderator (Επικοινωνία με τον συντονιστή) στο κάτω μέρος του ιστότοπου.
Τι αρχεία μπορώ να ανεβάσω σε μια έρευνα;
Αν σας ζητηθεί να ανεβάσετε αρχεία για μια έρευνα, μπορείτε να ανεβάσετε απευθείας αρχεία μέχρι 13 MB.
Οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων είναι οι εξής:
 • Εικόνες (.jpeg, .gif, .png)
 • Κείμενο (.pdf, .doc, .txt, .swf)
 • Ήχος (.mp3, .mp4, wma, .mov)
 • Βίντεο (.avi, .flv, .mpg, .mpeg, .wmv, .mov)
Αν το μέγεθος ενός αρχείου είναι πολύ μεγάλο, επικοινωνήστε με τον συντονιστή.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι