Γίνετε μέλος του Workplace

Γίνετε μέλος του Workplace μαζί με τους συναδέλφους σας και συνεργαστείτε χρησιμοποιώντας τις ομάδες, τη συνομιλία, το Rooms, τις μεταδόσεις live βίντεο και άλλες δυνατότητες. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Workplace, ανατρέξτε στον οδηγό για νέους χρήστες.

Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Workplace:
  1. Στη διεύθυνση URL του Workplace, καταχωρήστε το εταιρικό σας email και πατήστε Συνέχεια.
  2. Καταχωρήστε τον κωδικό πρόσβασης.
  3. Πατήστε Σύνδεση.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν θέλετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Workplace Advanced για την εταιρεία σας, μπορείτε να γραφτείτε στον ιστότοπό μας. Δεν υπάρχει όριο για τον αριθμό των ατόμων που μπορείτε να έχετε στην κοινότητά σας στο Workplace.
Αν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί ήδη το Workplace Advanced, μπορείτε να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας πατώντας το σύνδεσμο στο email που έχετε λάβει ή πηγαίνοντας στη διεύθυνση [Το όνομα της εταιρείας σας].workplace.com (π.χ. company.workplace.com) από τον υπολογιστή σας.
Σημείωση: Οι χρήστες σε εταιρείες χωρίς υποτομείς μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό από τη διεύθυνση workplace.facebook.com.
Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για iPhone ή Android ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν από τις συσκευές σας.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν σας έχει δοθεί κωδικός πρόσβασης στο Workplace, μπορείτε να συνδεθείτε αμέσως στον νέο σας λογαριασμό.
Για να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Workplace:
  1. Πηγαίνετε στη διεύθυνση work.workplace.com/work/accesscode ή κατεβάστε την εφαρμογή Workplace ή Workplace Chat από το iOS App Store ή το Google Play Store.
  2. Στην οθόνη σύνδεσης, πατήστε Δημιουργία λογαριασμού με κωδικό πρόσβασης.
  3. Καταχωρήστε τον 16ψήφιο κωδικό πρόσβασης που σας έχει δοθεί.
  4. Ορίστε ένα μοναδικό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιείτε αυτά τα στοιχεία για να συνδέεστε στο Workplace. Αφού ορίσετε αυτά τα στοιχεία, έχετε πλέον πρόσβαση στο Workplace.

Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Ναι, το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης που επιλέγει κάθε χρήστης του Workplace ισχύουν μόνο για το Workplace και διαφέρουν από τα διαπιστευτήρια που μπορεί να έχει στο Facebook.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν χρησιμοποιείτε δημόσιο τομέα email:
  • Οι διαχειριστές του Workplace μπορούν να σας παρέχουν πρόσβαση στις κοινότητές τους στο Workplace
  • Τα μέλη πολυεταιρικών ομάδων μπορούν να σας προσκαλούν στις ομάδες τους
Σημείωση: Σταδιακά κάνουμε διαθέσιμη τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού και από δημόσιους τομείς email.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αντιμετώπιση προβλημάτων
Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Workplace, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση email με ιδιωτικό τομέα που ανήκει σε συγκεκριμένο άτομο. Να θυμάστε ότι ο τομέας email δεν θα πρέπει να έχει κατοχυρωθεί ήδη από άλλη κοινότητα στο Workplace.
Δεν μπορείτε να γραφτείτε στο Workplace χρησιμοποιώντας δημόσιο τομέα email, π.χ. gmail.com, yahoo.com κ.λπ. Επίσης, δεν μπορείτε να γραφτείτε στο Workplace χρησιμοποιώντας μια γενική διεύθυνση email, π.χ. info@, admin@, sales@ κ.λπ.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αν εμφανίζεται μήνυμα σφάλματος ότι ο τομέας σας χρησιμοποιείται, αυτό σημαίνει είτε ότι ο τομέας χρησιμοποιείται ήδη από κάποια άλλη εταιρεία είτε ότι προσπαθείτε να προσθέσετε έναν δημόσιο τομέα. Αν πιστεύετε ότι έχει γίνει λάθος και μπορείτε να αποδείξετε ότι ο τομέας σάς ανήκει, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για βοήθεια.
Σημείωση: Μπορείτε να προσθέσετε έναν τομέα email στη λίστα επιτρεπόμενων από τον Πίνακα διαχείρισης. Μόνο οι διαχειριστές της εταιρείας μπορούν να προσθέσουν τομείς email στη λίστα επιτρεπόμενων.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;