Ρυθμίσεις λογαριασμού

Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας μπορείτε να κάνετε αλλαγές στις επιλογές για την ασφάλεια, τις ειδοποιήσεις, τις Ενημερώσεις και τη γλώσσα, καθώς και στις επιλογές εμφάνισης. Μήπως δεν μπορείτε να συνδεθείτε; Βρείτε βοήθεια σχετικά με προβλήματα σύνδεσης στο λογαριασμό σας.

Για να βρείτε τις ρυθμίσεις σας, πατήστε πάνω δεξιά σε οποιαδήποτε σελίδα του Workplace και επιλέξτε Ρυθμίσεις.
Από εκεί μπορείτε να αλλάξετε:
  • Στοιχεία λογαριασμού
  • Ρυθμίσεις ασφάλειας
  • Ρυθμίσεις απορρήτου
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αφού διαγράψετε το λογαριασμό σας, δεν θα είναι ορατός στους συναδέλφους σας στο Workplace. Για να διαγραφούν όλα όσα έχετε δημοσιεύσει, π.χ. φωτογραφίες, δημοσιεύσεις ή άλλα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στα συστήματα αντιγράφων ασφαλείας, μπορεί να χρειαστούν έως και 90 ημέρες. Μέχρι να διαγραφούν αυτές οι πληροφορίες, οι άλλοι χρήστες του Workplace δεν έχουν πρόσβαση σε αυτές.
Workplace Advanced
Αν χρησιμοποιείτε το Workplace Advanced και θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, απευθυνθείτε στο διαχειριστή της εταιρείας σας.
Κάποια από τα πράγματα που κάνετε στο λογαριασμό σας στο Workplace Advanced δεν αποθηκεύονται στο λογαριασμό σας. Για παράδειγμα, κάποιος συνάδελφός σας μπορεί να έχει ακόμα τα μηνύματα που του έχετε στείλει, παρότι έχετε διαγράψει το λογαριασμό σας. Αυτές οι πληροφορίες παραμένουν και μετά τη διαγραφή του λογαριασμού σας.
Σημείωση: Μάθετε πώς μπορείτε να κλείσετε την κοινότητά σας στο Workplace.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
If you use either your personal email address or a phone number to login, you have the option to remove yourself from Workplace.
How do I leave?
To leave a Workplace that you no longer want to be a part of:
  1. Click your profile picture in the bottom-left of any Workplace page.
  2. Click Settings.
  3. Click Leave [your Workplace instance] in the general section of your settings.
You’ll be shown some information about what happens to your account when you leave. You’ll also be given the opportunity to review your activity log and report the Workplace you’re leaving.
Once you have confirmed you are ready to leave:
  1. Click Continue.
  2. Click Leave [your Workplace instance].
You’ll be shown a message confirming that you have now been removed from this Workplace.
What happens when I leave?
When you leave a Workplace:
  • You will be logged out across all of your devices.
  • Your profile will appear as “deactivated”. It can take up to 24 hours for this to take effect.
  • Your Workplace admins will get a notification that you have left.
  • Your Workplace colleagues will no longer be able to contact you using posts and chats.
  • You will stop receiving email or notifications from this Workplace.
  • Content you created will remain available, unless you delete it before leaving the Workplace.
Note: admins and other users with the right permission can add you back to a Workplace which you have chosen to leave.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Αυτό το άρθρο ισχύει μόνο για χρήστες του Workplace Essential και του Workplace Advanced.
Ο λογαριασμός σας στο Workplace δεν θα αλλάξει όταν κατοχυρωθεί η κοινότητά σας.
Αν γραφτήκατε στο Workplace χωρίς διαχειριστή εταιρείας, κάποιος διαχειριστής από την εταιρεία σας μπορεί να κατοχυρώσει την κοινότητα. Ο διαχειριστής της εταιρείας σας μπορεί να εποπτεύει ομάδες, να διαχειρίζεται και να προσκαλεί μέλη και να ενημερώνει τις πληροφορίες της κοινότητας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για διαφορετικούς διαχειριστές και τους ρόλους τους εδώ.
Σημείωση: Εφόσον κατοχυρωθεί η κοινότητά σας, ο διαχειριστής της εταιρείας σας θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις δημοσιεύσεις και τα μηνύματα που έχουν δημιουργηθεί στην κοινότητα, ακόμα και αυτά που έγιναν πριν αυτή κατοχυρωθεί.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Το Workplace βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για τη δημιουργία προτάσεων καθώς πληκτρολογείτε.
Για να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις πρόβλεψης κειμένου:
  1. Στις Ενημερώσεις, πατήστε την εικόνα προφίλ σας κάτω αριστερά και έπειτα πατήστε Ρυθμίσεις.
  2. Πατήστε Γλώσσα και περιοχή.
  3. Πατήστε Επεξεργασία δίπλα στην επιλογή Προτάσεις πρόβλεψης κειμένου.
  4. Καταργήστε την επιλογή Εμφάνιση προτάσεων πρόβλεψης κειμένου καθώς πληκτρολογείτε και στη συνέχεια πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις προτάσεις πρόβλεψης κειμένου από τον παρεχόμενο σύνδεσμο προς τις ρυθμίσεις την πρώτη φορά που θα δείτε σχετικές προτάσεις στο Workplace.
Ενώ πληκτρολογείτε, μπορείτε να αποδεχτείτε μια πρόταση πατώντας το πλήκτρο Tab. Για να απορρίψετε μια πρόταση, απλώς συνεχίστε την πληκτρολόγηση.
Σημείωση: Η πρόβλεψη κειμένου παρέχεται αυτόματα από τα συστήματά μας. Τα δεδομένα σας δεν ελέγχονται από ανθρώπους.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;
Η δυνατότητα αυτή διατίθεται σταδιακά και ενδέχεται να μην είναι ακόμα διαθέσιμη για την κοινότητά σας στο Workplace.
Η νυχτερινή λειτουργία στο Workplace αλλάζει το χρώμα του φόντου από λευκό σε μαύρο. Έτσι, μειώνεται το έντονο φως από την οθόνη της συσκευής σας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και καταπονούνται λιγότερο τα μάτια σας.
Νυχτερινή λειτουργία σε υπολογιστή
Για να χρησιμοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία σε υπολογιστή:
  1. Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας κάτω αριστερά στο Workplace.
  2. Πατήστε Επιλογές εμφάνισης.
  3. Πατήστε το ρυθμιστικό για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία.
Νυχτερινή λειτουργία σε συσκευές iOS
Το Workplace χρησιμοποιεί τη ρύθμιση που έχετε ορίσει στο κινητό σας για τη νυχτερινή λειτουργία. Αν έχετε ενεργοποιήσει τη νυχτερινή λειτουργία στη συσκευή σας, ενεργοποιείται αυτόματα και η νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή Workplace Chat για iOS. Η νυχτερινή λειτουργία για το iOS μπορεί να μην είναι διαθέσιμη κατά την ενημέρωση της εφαρμογής Workplace Chat (εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες ενημερώσεις).
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;