Διαχείριση περιεχομένου για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές στο Workplace

Το άρθρο αυτό απευθύνεται μόνο σε διαχειριστές συστήματος, συντονιστές περιεχομένου και προσαρμοσμένους διαχειριστές με δικαιώματα συντονισμού ακατάλληλου περιεχομένου στο Workplace.
Αναφορά στο Workplace μπορεί να υποβληθεί για δημοσιεύσεις, σχόλια, συνομιλίες και προφίλ. Κάθε φορά που κάποιος υποβάλλει αναφορά για περιεχόμενο στο Workplace του οργανισμού σας, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στον υπολογιστή και μια ειδοποίηση push στο κινητό σας.
Διαχείριση περιεχομένου για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές
  1. Πατήστε Admin Panel Πίνακας διαχείρισης στο αριστερού μενού του Workplace.
  2. Πατήστε Reported content Περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές.
  3. Πατήστε Έλεγχος δίπλα στο περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές και το οποίο θέλετε να ελέγξετε.
  4. Ελέγξτε το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές.
    • Μπορείτε επίσης να δείτε σχετικό περιεχόμενο (όπως δημοσιεύσεις και σχόλια) εφόσον υπάρχει. Αυτό ισχύει για περιεχόμενο από ανοιχτές, κλειστές και μυστικές ομάδες.
    • Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αναφορά, πατήστε Αποστολή μηνύματος για να στείλετε απευθείας μήνυμα στο άτομο που ανέφερε το περιεχόμενο. Η δημοσίευση για την οποία υποβλήθηκε η αναφορά θα επισυνάπτεται στη συνομιλία.
    • Μπορείτε να εκχωρήσετε το περιεχόμενο σε άλλον διαχειριστή για να το ελέγξει, πληκτρολογώντας το όνομά του. Μπορείτε επίσης να επισυνάψετε σημειώσεις και εικόνες, όταν εκχωρείτε το αναφερόμενο περιεχόμενο σε άλλον διαχειριστή.
  5. Μπορείτε να κάνετε τις παρακάτω ενέργειες ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου που έχει αναφερθεί:
    • Συνομιλία
      • Μπορείτε να δείτε το αναφερόμενο μήνυμα συνομιλίας και το άτομο που το δημιούργησε.
      • Αποδοχή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα παραμείνει στο Workplace χωρίς να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.
    • Ομαδική συνομιλία
      • Μπορείτε να δείτε το αναφερόμενο μήνυμα συνομιλίας και το άτομο που το δημιούργησε.
      • Αποδοχή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα παραμείνει στο Workplace χωρίς να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.
    • Συλλογή
      • Διαγραφή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα διαγραφεί οριστικά.
      • Αποδοχή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα παραμείνει στο Workplace χωρίς να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.
    • Δημοσίευση
      • Διαγραφή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα διαγραφεί οριστικά.
      • Αποδοχή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα παραμείνει στο Workplace χωρίς να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.
    • Προφίλ
      • Αποδοχή: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα παραμείνει στο Workplace χωρίς να γίνουν περαιτέρω ενέργειες.
      • Εμφάνιση αρχείων καταγραφής ασφάλειας: Το περιεχόμενο για το οποίο έχουν υποβληθεί αναφορές θα είναι κρυφό για όλους τους χρήστες στο Workplace εκτός από τους διαχειριστές και τον συντάκτη. Όταν ληφθεί η απόφαση σχετικά με το περιεχόμενο, μπορείτε να το επαναφέρετε, ώστε να είναι και πάλι ορατό.
      • Απενεργοποίηση: Το αναφερόμενο προφίλ χρήστη στο Workplace θα απενεργοποιηθεί.
  6. Μπορείτε να προβάλετε τις αναφορές που έχετε ήδη διαχειριστεί πατώντας στις σχετικές καρτέλες: Επιτράπηκε, Κρύφτηκε ή Διαγράφηκε.
Σας φάνηκε χρήσιμο αυτό το άρθρο;
Ναι
Όχι