Πώς μπορώ να διαχειρίζομαι το περιεχόμενο που αναφέρουν οι χρήστες στο Workplace;

Το άρθρο αυτό ισχύει μόνο για διαχειριστές στο Workplace Essential και το Workplace Advanced.
Κάθε φορά που κάποιος αναφέρει κάτι στην ομάδα των διαχειριστών, θα λαμβάνετε μια ειδοποίηση στον υπολογιστή και μια ειδοποίηση push στο κινητό. Αναφορά μπορεί να υποβληθεί για δημοσιεύσεις, σχόλια και συνομιλίες.
Για να διαχειριστείτε από υπολογιστή το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί από τους χρήστες:
  1. Πατήστε Πίνακας διαχείρισης και επιλέξτε Περιεχόμενο που έχει αναφερθεί.
  2. Πατήστε Έλεγχος κάτω από το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί και θέλετε να ελέγξετε.
    Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για την αναφορά, πατήστε Αποστολή μηνύματος για να στείλετε απευθείας μήνυμα στο άτομο που ανέφερε το περιεχόμενο. Το περιεχόμενο για το οποίο υποβλήθηκε η αναφορά θα σταλεί ως συνημμένο στη συνομιλία.
  3. Αφού ελέγξετε το περιεχόμενο, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις εξής επιλογές:
    • Να επιτραπεί - το περιεχόμενο θα παραμείνει στο Workplace χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.
    • Απόκρυψη - η δημοσίευση θα κρυφτεί από όλους στην κοινότητα, εκτός από το άτομο που την ανάρτησε και τους διαχειριστές. Όσο το περιεχόμενο είναι κρυμμένο, οι χρήστες και ο δημιουργός του δεν θα γνωρίζουν ότι έχει υποβληθεί αναφορά για αυτό. Όταν λάβετε την απόφασή σας σχετικά με το περιεχόμενο, μπορείτε να το επαναφέρετε, ώστε να είναι και πάλι ορατό στην κοινότητα.
    • Διαγραφή - το περιεχόμενο θα διαγραφεί οριστικά. Αν το περιεχόμενο περιλαμβάνεται σε συνομιλία, δεν θα μπορείτε να το διαγράψετε.
Για να διαχειριστείτε από τις εφαρμογές για κινητά το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί από τους χρήστες:
  1. Πατήστε , επιλέξτε Πίνακας διαχείρισης και πηγαίνετε στην ενότητα Αναφορές περιεχομένου.
  2. Πατήστε το περιεχόμενο που έχει αναφερθεί και θέλετε να ελέγξετε.
  3. Αφού ελέγξετε το περιεχόμενο, μπορείτε να διαλέξετε μία από τις εξής επιλογές:
    • Να επιτραπεί - το περιεχόμενο θα παραμείνει στο Workplace χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια.
    • Απόκρυψη - η δημοσίευση θα κρυφτεί από όλους στην κοινότητα, εκτός από το άτομο που την ανάρτησε και τους διαχειριστές. Όσο το περιεχόμενο είναι κρυμμένο, οι χρήστες και ο δημιουργός του δεν θα γνωρίζουν ότι έχει υποβληθεί αναφορά για αυτό. Όταν λάβετε την απόφασή σας σχετικά με το περιεχόμενο, μπορείτε να το επαναφέρετε, ώστε να είναι και πάλι ορατό στην κοινότητα.
    • Διαγραφή - το περιεχόμενο θα διαγραφεί οριστικά. Αν το περιεχόμενο περιλαμβάνεται σε συνομιλία, δεν θα μπορείτε να το διαγράψετε.
Σας βοήθησαν αυτές οι πληροφορίες;